Szálkásításnál megmaradt erőszint=nincs izomvesztés?
Én azt írtam hogy ha erősödsz/szintentartasz akkor biztos nem vesztesz izmot. Az hogy idegrendszered fejlődik az csak az elején van. Kis ideig. Nem tudsz nagy mértékben erősödni anélkül hogy nagy mértékben izmosodnál. Ha valaki nagy kaloria deficitben van de az erejet megtartja nem fog tobb izmot veszteni mint aki ugyanugy megtartja az erejét de kicsi a kaloriadeficit. Mondjuk nagy kaloriadeficittel nehezebb megtartani az erőt ez tény és való.
Én azt írtam hogy ha valaki nem egy komplett kezdo aki azt se tudja hogy kell megfogni a rudat. Akkor nem lesz nagyobb izomtömege úgy hogy az ereje közben csökken ahogy nem lesz kisebb sem az izomtömege úgy hogy az ereje nő.
Az erőt sok minden meghatározza de az izomtömeg szerintem kb 90%-ban. Egyénen belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!