Nektek mi volt a legdurvább félrekajálásotok mondjuk szálkásításnál?
Nyáron szálkásítottam, és az egyik barátom hazalátogatott Németországból. Egy kocsmában volt a találka, persze olyan haverjainkkal, akik nem vetik meg a szeszt. Én kocsival mentem, mondom majd iszok ásványvizet, de aztán csak úgy voltam vele, hogy egyszer belefér. Jól be is rúgtunk, másnap szombaton keltem fel az egyik idiótánál, aztán annyira szarul voltunk, hogy újrakezdtük az ivást ott nála, majd voltunk egy csomó kocsmában és ez így ment vasárnap estig. Hétfőn reggel már dolgoznom kellett, és egész nap olyan rosszul voltam, hogy nem tudtam enni.
Teszem hozzá szombat, vasárnap sem ettem (csak egy nagyon kevés chipset meg mogyorót), mert ha én iszok, akkor nem tudok enni.
Még kedden is csak egy nagyon kevés kaja ment, mert összeszűkült a gyomrom. Szerdán tudtam visszatérni a kiszámolt szálkásító étrendemre csak.
Egyébként négy kilót fogytam péntektől szerdáig, aminek egy része lehetett víz is akár, meg egy nagyon kevés zsír is lemehetett, és persze egy csomó izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!