Megjött nektek a MyProtein csomag?
Üdv
Sokan írtatok, hogy semmit nem reagáltak rendelésetekre és nagy összegekre rendeltetek ? Másoktól hallottam szétszakadt csomagot kaptak. Egyeseknek hiányzott sokminden ?
Válaszokat előre is köszönöm
Nekem megjött, 3 nap kellett, mire feladták a kiszállítónak :) Máskor 1-2 nap, de most rengetegen rendeltek, Black Friady meg akciók.
1. Amit rendeltem mindig megkaptam, sosem felejtettek ki semmit
2. A doboz nem volt szétszaggatva, az is mindig egyben megjön
Ez már a tizen valahányadik rendelésem :) Eddig sosem volt problémám. Számomra Number ONE :D
;)
no én meg elég sokat vásároltam anno tőlük, és meguntam hogy a dobozok egy része szakadt tépett. Volt olyan eset, hogy a futár megfogta a dobozt alul meg kiborult a tartalma. Párszor volt amikor útközben vagy valahol nem tudni de eltünt belőle ez-az. A legdúrvább amikor 1 db 5kg-os fehérjével kevesebb volt.
Olyan is volt, hogy kifizettem az árut, annak egy része nem jött meg. Közölték, hogy akkor nem volt, de majd ha lesz akkor küldik. Valóban küldték pár napon belül. De ha elkérek valakitől előre pénzt, akkor azt azért kérem el mert tudom az árut szállítani.
Szóval nekem elegem lett belőllük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!