Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit írhatnék a MyProtein...

Mit írhatnék a MyProtein Supportra?

Figyelt kérdés

A rendelésem 2-ikán délután adtam fel, azóta Processing ? Valami nincs rendben. Most rendelek először ? Nem tudják levenni a pénzt a számlámról vagy mi a túró van ? Annyit tökölnek ? Már nagyon kellene a csomag ?

Mit tudnék írni a supportra ? Angolul valaki tudna segíteni ?

2014. dec. 5. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia, koszi, hogy irtal. En 3-an reggel 7 utan, azaz mar majdnem 60 oraja rendeltem.

Tegnap kiirtam ezt a kerdest: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__6350..

szemetsegnek tartom, hogy naponta tobbszor bombazzak az akcios leveleket, de support nem valaszol, chat ugyfelszolgalat nem erheto el, nincs semmilyen tajekotatas. Es fenntartjak a jogot hogy barmikor torolhetik a rendelest. Mondjuk mar tobben irtak, hogy nem foglalkoznak a vevoi panaszokkal. Baromi vekony a doboz amibe beleteszik a termekeket. Nekem tropara ment dobozban erkezett a rendelesem, 1/3-ara zsugorodott a doboz. De volt akinek kiszakadt a zacsko, es a doboz is, es hullott ki a feherje.

Mondjuk a legolcsobb, 2800 Ft/kg aron vettem az izesiitetlen feherjet. Ezert viselem el. Ha dragabb lesz, valtok a stillmassra vagy masikra.

Ha van valami/netalantan valaszolnanak a panaszodra/uzenetedre, legyszi irj! Thx

2014. dec. 5. 16:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Nemrég voltam a Bankban 2-3 órája vonták le az összeget a számlámról :) szóval gondolom akkor elkezdtek foglalkozni az én csomagommal is :)
2014. dec. 5. 19:04
 3/10 anonim ***** válasza:
ez erdekes, azonnal levonjak
2014. dec. 5. 19:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha nem küldenék el és levonják az összeget, olyan pert tudnék a fejükre zúdítani, lenne rá bőven pénzem :) Hogy lehúznék róluk jó pár ezer lírát :D Szerintem nekik sem hiányozna ilyensmi.
2014. dec. 5. 19:12
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem kell fosni meg perelgetni, csak a mostani nagyüzem miatt van egy kis csúszás. Amúgy elvileg a mypró pont kifejezetten ügyfélbarát ahogy hallom. S nekem még soha nem volt bajom a csomaggal, a dobozok szabványméretűek, a futárcég cseszte azt el minden bizonnyal (ráadásul több céggel is szállítanak, nekem mindig a DPD hozza, de más írta, hogy nekik nem).

Amúgy mindenhol ez van nagyobb akciónál, nekem speciel az aliexpress is kapásból két napos késéssel fogadta el a fizetést, pedig ott csak az központi. Itthon meg a két blackfridayozó eletronikai webshop kb összeomlott..

Amúgy az akciós leveleket küldő személyzetnek nincs köze a csomagrendelősökhöz, két külön osztály.

2014. dec. 5. 19:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Wash-nak teljes mértékben igaza van, én is várok, mint más, itt nem 100-200 ember rendelt a hétvégén, hanem több 10.000 számot lehet kalkulálni, ez mind1 oldalról, kissé nehezebben mennek ilyenkor a dolgok, nem először rendelek és több 100 lírára szoktam mindig, egyben megjön a csomag, most többet kell várni, de ilyen ár-érték arányért megéri várni :D

Nyugi :)

2014. dec. 5. 19:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Wash, az oke. De tudniuk kellett volna rola, es a vezetoknek is. Egyebkent ilyenkor kvotat vesznek a szallitmanyozo cegektol, mert iggy ok tudnak tervezni mennyi tehrerrauto plusz munkaero kell, es gondolom tul keves volt a kvota es tul sok a rendeles. Es mivel minden szallitmanyozo terhelt ebben az idoszakban, nincs kivel elszallitmanyozni a csomagokat.

Nekem a multkor a Belga Postan keresztul Magyar Posta hozta.

Mas: per? evek, e rengeteg penz, ha Mo-i cimre rendelted szinte eselytelen.

Mas2: igenis a myprotein hibaja is, hogy tropara nyomodott csomag erkezik, mivel neki kene ugy csomagolni, hogy megvedje a termekeket. 5 retegu karton helyett csak 3 retegu karton, de abbol is a vekonyabb, es a raggasztot is sajnaljak.

2014. dec. 5. 19:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Atadtak a futarnak a rendelesem. 10 perce erkezett az e-mail.
2014. dec. 6. 10:43
 9/10 A kérdező kommentje:
na ez már bíztató :D
2014. dec. 6. 11:07
 10/10 anonim ***** válasza:
En a Yodellel hozatom, de eddig mindig elobb ideert mint kellett volna.
2014. dec. 7. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!