Myprotein rendeles elmult harom napban?
Van meg valaki rajtam kivul akinek napok ota awaiting despatch jellenik meg a rendelesnel/processing?
A termekek ossze vannak csomagolva, a store picken nar tulesett. Koszi a valaszokat.
Sajnos mindenkinél gond, van. Nekem már 2-3 napja áll a csomagom, 500 Líra értékben :) Sokan várunk rá, mivel 4-5 jó ismerősömnek is szoktam rendelgetni ezt-azt.
Ma 3 üzenetet kaptam, hogy nemtudom-e mi lehet a MyProteinnel meg másnak áll már a csomagja 2-3 napja és Processing (Vagyis folyamatban), nekem is össze van csomagolva a csomagom és Processing, pedig r.ohadtul nem kis összegre van a rendelés.
Nyugodj meg, semmi gond nincs, másnál is ez van. Ha valami fejleményt megtudok, írok vagy írhatsz üzit.
Szia, koszi mindkettotoknek. Meg nem volt ilyen, pedig rendeltem. mmar unnepekkor.
Meg mindig all a rendelesem.
Ty: fontot akartal irni? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!