Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Myprotein rendelés Angliából?

Myprotein rendelés Angliából?

Figyelt kérdés

Rendelnék egy csomagot, de nem vagyok benne biztos, lehet utánvéttel fizetni? Sajnos nem tudok Paypallal, utalással.

Esetleg regisztráláshoz kuponkódotok van? Köszönöm szépen a válaszokat!

2014. febr. 11. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet utánvéttel, bankkártyával vagy paypallal lehet.

Ha refkód kell, amit regisztrációkor kell beírni, itt az enyém: MP20118871 .

2014. febr. 11. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Érdemes énproteinemen rendelni is, az ízesítetlen tejsavó 1000 forinttal drágább, annyi a házhoz szállítás is kb.
2014. febr. 11. 14:15
 3/5 anonim válasza:

hello!

kicsit off, de van egy bontatlan 5kilós recovery xs-em, csokis mentolos ízben, eladom ÁR ALATT ha érdekel.

[link]

itt meg egy 5%os kuponkód, REGISZTRÁCIÓNÁL kell megadni.

MP19631165

2014. febr. 11. 14:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, mentek a zöldek. énproteinemmel az a bajom, hogy sok termék kicsivel drágább és sok termék alapból nincs is. Zöld tea kivonattól kilós aminókon át omega3 at és fehérjét is vennék innen és így (ahogy számolgattam) azért jelentős a különbség + -x% sincs a kuponkódok révén. De szóljatok, ha esetleg rosszul látom. Esetleg valamilyen megoldást láttok még ? Pay-pal hogy működik? Nincs valami olyan lehetőség, hogy bemegyek bankba kp-val, ők átutalják vagy hasonló? Nem szeretnék ezért bankkártyát igényelni. Köszi szépen!
2014. febr. 11. 14:47
 5/5 eMJay válasza:
Szerintem kérj meg egy ismerősödet akinek van kártyája, és neki meg kifizeted kp-ben. Ez a legegyszerűbb.
2014. márc. 4. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!