Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi olyankor a tehendő ha...

Mi olyankor a tehendő ha kidobnak a konditeremből?

Figyelt kérdés

szóval az történet, hogy egy haverral elmentük egy kisebb konditerembe (volt ott minden csak épp a terem volt kisebb), még belépéskor füzettünk, aztán nekiáltunk edzeni. Örültünk is mert tök üres volt.. aztán úgy 20 percre rá bejött úgy kb 8 16-17 év körüli gyerek, fiúk és lányok is, aztán egyik odajött hogy el kell mennünk, mert h kibérelték..

Persze nem mentünk el, mert miért mentünk volna, hiszen kifizettük.. aztán megérkezett az edzőjük is, aki szintén elkezdett ugatni, és végül odahívta a csajt aki a kondiért felelős és ő meg megfenyegetett hogy ha nem megyünk el aki kidobat.. amikor pénzt kértük vissza akkor meg egyből nemet mondott... mintha mi lennénk itt a rosszak... valakik kibérlik a konditermet, és az a ri.banc meg nem szól nekünk, aztán megy úgy dobnak ki mintha a mi hibánk lenne...

Ez az egész egy röhej... már csak azért is, mert bár kicsi terem volt, egyáltalán nem zavartunk volna..

Nem akartunk balhét, szóval inkább elmentünk...

2014. dec. 11. 01:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

kösz a válaszokat.. jó látni, hogy sokan úgy gondolkodtok mint én... nem akartunk kötekedni, mert pénzt úgyse kaptuk volna vissza, szóval csak az időnket veszeteggük volna..

nyugtát adott, de ez akkor eszembe se jutott...de ha legközelebb valahol hasonló történne, akkor biztos intézkedni fogok..

Ajánlani nem fogom senkinek, de azért netem nem fogom híresztelni h ne járjanak oda... nem lenne helyes a tulajt büntetni, egy alkalmazott hibája miatt... végülis már csak azzal is bukni fog hogy mi ketten nem fogunk oda járni.

Amúgy amikor először mondták hogy mennyünk el, akkor még örültem is egy kicsit, mert az annyira felbosszantott hogy sokkal jobban bírtam edzeni :D

2014. dec. 11. 17:14
 12/15 *Glissade* ***** válasza:

Vitázni nem érdemes :)

Hülyékre ne pazarold a drága energiát!

2014. dec. 11. 17:36
 13/15 kovpet ***** válasza:
Azért egy levelet megérne a dolog a tulajnak (és ha nem reagál érdemben, akkor a fogyasztóvédelemnek is).
2014. dec. 11. 18:03
 14/15 anonim ***** válasza:
napi jegy ára vissza,plusz fizet egy ezres benzinpénzt,vagy csinál nekem egy turmixot,különben nem tudna kidobni.
2014. dec. 11. 19:38
 15/15 *Glissade* ***** válasza:

Ezaaz Korbács!!!!

Îgy kell:)))

2014. dec. 13. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!