Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi olyankor a tehendő ha...

Mi olyankor a tehendő ha kidobnak a konditeremből?

Figyelt kérdés

szóval az történet, hogy egy haverral elmentük egy kisebb konditerembe (volt ott minden csak épp a terem volt kisebb), még belépéskor füzettünk, aztán nekiáltunk edzeni. Örültünk is mert tök üres volt.. aztán úgy 20 percre rá bejött úgy kb 8 16-17 év körüli gyerek, fiúk és lányok is, aztán egyik odajött hogy el kell mennünk, mert h kibérelték..

Persze nem mentünk el, mert miért mentünk volna, hiszen kifizettük.. aztán megérkezett az edzőjük is, aki szintén elkezdett ugatni, és végül odahívta a csajt aki a kondiért felelős és ő meg megfenyegetett hogy ha nem megyünk el aki kidobat.. amikor pénzt kértük vissza akkor meg egyből nemet mondott... mintha mi lennénk itt a rosszak... valakik kibérlik a konditermet, és az a ri.banc meg nem szól nekünk, aztán megy úgy dobnak ki mintha a mi hibánk lenne...

Ez az egész egy röhej... már csak azért is, mert bár kicsi terem volt, egyáltalán nem zavartunk volna..

Nem akartunk balhét, szóval inkább elmentünk...

2014. dec. 11. 01:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Elmentetek,szóval most már mindegyik. A csaj hibázott. Tudta ő hogy ki van bérelve a terem, nem is engedhetett volna be titeket. Elmentetek, a pénzt meg amit otthagytatok eltette zsebre. Ennyi. A főnökével beszélhettetek volna, ha ki akartatok volna cseszni vele. Rohadt nagy szemétség volt tőle
2014. dec. 11. 01:44
 2/15 Haver Béla válasza:
100%
Kaptatok valamiféle nyugtát? Mert ha van, azzal tudjátok bizonyítani, hogy fizettetek.
2014. dec. 11. 01:48
 3/15 *Glissade* ***** válasza:
53%

Ez gáz! Ha mást nem tudtok tenni hireszteljétek el mindenhol melyik volt ez a terem.

Hátha megcsappan a vendégkörük...

2014. dec. 11. 01:50
 4/15 *Glissade* ***** válasza:
Plusz menjen a panasz a konditerem vezetőjének.
2014. dec. 11. 01:53
 5/15 anonim ***** válasza:

Hát b...meg, sz.rok vagytok hogy nem álltok ki magatokért...

KIDOBAT???? Milyen jogon? Hát én meg feljelentem szerződésszegésért, kirúgatom, fogyasztóvédelem, ésatöbbi ésatöbbi.

2014. dec. 11. 02:43
 6/15 anonim válasza:
4%
Én biztos nekik támadtam volna..
2014. dec. 11. 02:58
 7/15 anonim ***** válasza:
Szívás, többet ne menjetek, és akit tudtok beszéljetek le róla.
2014. dec. 11. 03:36
 8/15 anonim ***** válasza:
72%

Jól tettétek, hogy elmentetek. Értelmetlen lett volna csak azért összeveri ott mindenkit, mert hülyék.

Ismered a mondást? Hülyéket verni hülyeség, mert csak még hülyébbek lesznek.

Én annak örülök, hogy balhézás nélkül hagytátok őket a pitsába. Nyertetek, méghozzá IQ párbajban. Ennyi :)

2014. dec. 11. 09:35
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem mész többet abba a terembe, és keresel egy másikat, ahol normális a személyzet.
2014. dec. 11. 12:19
 10/15 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Ha leálltok vitatkozni, akkor sem jutottatok volna előrébb. Mert ugyebár a pénzt nem akarta visszaadni. Ha megvan a nyugta, akkor lehet valamit kezdeni a dologgal. Ezért edzek itthon.
2014. dec. 11. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!