V alak nélkül már nincs esélyem jól kinézni?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon széles a csípőm.Max 10cm-rel keskenyebb mint a vállam.(Mind2 oldalon 10-10)
+ Mivel nincs elég pénzem tökéletes kajára ezért még van rajtam felesleg is.Persze miért is ne pont a csípőmön lenne a legtöbb..ty genetika
2014. dec. 2. 18:33
12/18 anonim válasza:
Azért még nem kellett volna lepontoznod , 80%-os, lehet nem vagyunk csúcs genetikák, de jobb formám van, mint bizonyos kokszos emberkéknek ;)
13/18 anonim válasza:
Sőt Sanyi is naturálon milyen forma volt :D Sokaknak nem jön össze az a tömeg ;)
14/18 anonim válasza:
Nem pontoztam senkit. Le meg főleg nem. :D
16/18 anonim válasza:
Sokszor olyanok pontoznak le, akik nem is írnak. Csak megbújva, alattomosan pontoznak a kis gyíkok.:-)
17/18 anonim válasza:
Sajnos ilyen a mai emberiség :)) Engem már semmi nem lep meg
18/18 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam.Ha kell képet is csinálok róla.;)
2014. dec. 2. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!