Hanyagtartással és gerincferdüléssel lehet kondiznom?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok. Hanyag tartásom és szerintem nem túl súlyos gerincferdülésem van. Kondizni szeretnék mert nagyon vékony vagyok, és gyenge, mindenképpen kellene egy kis izom. Főleg hátra mellre és talán bicepszre szeretnék.
Kicsi súllyal óvatosan lehet edzenem?
2014. dec. 2. 17:48
1/6 anonim válasza:
Az edzés csak segíteni fog a tartásodon, feltéve ha szabályosan csinálod a gyakorlatokat. Ha elkezdesz edzeni, akkor lábat se hagyd ki.
2/6 poiu válasza:
Nem csak lehet, hanem kell. Ne legyél óvatos, csak szabályos. A kicsi súly - sok ismétlés nem jó. Normális súlyokkal (8-12 ismétlés) érdemes edzeni. Mindenre edz!
3/6 anonim válasza:
Ha szabályosan csinálod még segít is a dolgon.Viszont mindenre eddz ha nem szeretnél aránytalan yeti lenni.(mindenre)
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor milyen súlyokkal csináljam? Kezdőként tutira mondom, hogy biztos nem bírok még annyit mint aki rutinos.
2014. dec. 2. 21:50
6/6 poiu válasza:
Nem az számít, hogy hány kiló, hanem az, hogy hány ismétlést tudsze vele csinálni úgy, hogy az utolsó már nagyon nehéz legyen. Tehát bicepszez olyan súllyal, amivel tudsz 8-12 ismétlést csinálni. Tök mindegy, hogy ez 4 vagy 40 kilo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!