Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen praktikus kellékek,...

Milyen praktikus kellékek, felszerelések vannak testépítéshez?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy szeretném a páromat meglepni valami olyan dologgal karácsonyra ami hasznos.elég giccset kapott már tőlem.Arra gondoltam hogy mivel ő rendszeresen jár konditerembe valami olyan apróságot szeretnék neki venni ami hasznos az edzéshez és nem drága. Van valaki aki jártas a témában ? Sékere vagy miafene már van neki elég...
2014. dec. 1. 16:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Most így beugrott még a testépíés 2 DVD, bár kérdés látta-e már, vagy érdekli-e.
2014. dec. 1. 21:01
 22/31 anonim ***** válasza:
*támadás 2
2014. dec. 1. 21:02
 23/31 A kérdező kommentje:
szerintem nem látta. :)
2014. dec. 1. 21:18
 24/31 anonim ***** válasza:
Vannak ezek a fehérje szeletek, mi lenne a olyat vennél párat (ez csak párszáz ftdb/) és becsomagolnád valami kreatív ötletes módon vagy készítenél mellé valami ajándékot még. Én ne vagyok valami kreatív de a gugliban biztos van pár jó ötlet. Becsomagolod szaloncukornak és rálógatod egy minikarácsonyfára vagy hasonló. Nem tudom hány éves vagy, de ha adsz még mellé pár love zsetont, akkor tuti örülni fog ;-) Persze csak ha már elmúltál 18 :-D
2014. dec. 2. 00:31
 25/31 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó ötlet,Köszönöm szépen! :)
2014. dec. 2. 16:02
 26/31 anonim ***** válasza:

Furcsálom, hogy mindenki a kesztyűvel van el :) pedig rohadtul nem az a legfontosabb egy jó súlyemelő övet mindenképpen előtérbe helyezek :D

1. Öv, felhúzás,guggolásnál és még itt-ott ha nagyon akarod az alsó hátad védeni

2. Kesztyű

3. Gurtni vagy kampó

4. Bandázs vagy hasonló, pl. mikor guggolsz legalább 200 kg fölött

Mindből Mad Max van nekem és nagyon tartósak, évekig kitartanak ha ügyelsz rájuk.

Most csak az úgymond alap felszerelésről beszéltem

2014. dec. 2. 18:03
 27/31 A kérdező kommentje:
Hááát én nem nagyon értek hozzá hogy mikor kell az öv de szerintem most nem nagyon kell neki mert most inkább a szálkásításra megy nem arra hogy nagyobb legyen. de mint kiderült a kesztyűre sem lesz szükség...úgyhogy talán a csukló bandázs lesz a befutó. És mi az a kampó ? :D
2014. dec. 4. 19:01
 28/31 A kérdező kommentje:
Az még a baj, hogy van vagy 20 féle csuklóbandázs és nem tudom melyiket válasszam. Vagy, hogy ő melyiket választaná.
2014. dec. 4. 19:12
 29/31 anonim ***** válasza:
Mad Max márka a legjobb ! :)
2014. dec. 4. 20:07
 30/31 A kérdező kommentje:
Na és ez ? [link]
2014. dec. 5. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!