Milyen praktikus kellékek, felszerelések vannak testépítéshez?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy szeretném a páromat meglepni valami olyan dologgal karácsonyra ami hasznos.elég giccset kapott már tőlem.Arra gondoltam hogy mivel ő rendszeresen jár konditerembe valami olyan apróságot szeretnék neki venni ami hasznos az edzéshez és nem drága. Van valaki aki jártas a témában ? Sékere vagy miafene már van neki elég...2014. dec. 1. 16:40
1/31 anonim válasza:
Ha nincs kondihoz kesztyűje akkor azt.
2/31 A kérdező kommentje:
az nincsen én is arra gondoltam. de a legolcsóbb amit láttam 3000 forint. és ezzel nem is lenne gond, de nekem összesen van annyi.
2014. dec. 1. 17:06
3/31 anonim válasza:
Nem mindenki szeret kesztyűben edzeni.
De egyébként túl sok ötletem nincsen, mert semmi különös nem kell a testépítéshez ha konditerembe jársz.
Persze cipő, sporttáska meg ilyenek kellenek, de azok meg nem olyan olcsók.
4/31 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem tudom mi legyen.de azért köszönöm a válaszokat...igazából tényleg nem kell semmi különös csak azt reméltem hogy ti Férfiak biztos tudok valami pulzus mérő ketyeréről vagy akármiről ami kellhet . :D
2014. dec. 1. 18:02
5/31 anonim válasza:
Egy jó edzés előtti pörgető, durrantó.
6/31 A kérdező kommentje:
mi ? :D
2014. dec. 1. 18:48
9/31 A kérdező kommentje:
húh hát az ilyesmiktől én kicsit tartok....fogalmam sincs miből vannak ezek.
2014. dec. 1. 19:22
10/31 A kérdező kommentje:
hát kb 5000 forintom van összesen ajándék vásárlásra.sajnos.
2014. dec. 1. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!