Milyen praktikus kellékek, felszerelések vannak testépítéshez?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy szeretném a páromat meglepni valami olyan dologgal karácsonyra ami hasznos.elég giccset kapott már tőlem.Arra gondoltam hogy mivel ő rendszeresen jár konditerembe valami olyan apróságot szeretnék neki venni ami hasznos az edzéshez és nem drága. Van valaki aki jártas a témában ? Sékere vagy miafene már van neki elég...2014. dec. 1. 16:40
11/31 A kérdező kommentje:
lehet maradok a kesztyűnél. azért lenne az jó mert csupa bőrkeményedés már a tenyere.
2014. dec. 1. 19:28
12/31 anonim válasza:
A pörgetők leegyszerűsítve tulajdonképpen koffeinbombák, mint 4 erős presszó kávé.
A kesztyű se rossz ötlet, tartósabb is mint egy doboz tápkieg, én örülnék neki.
Fehérjének meg mindenki örülne szerintem, de 1kg ára kb 6000-7000 ft.
De mehet akár egy frankó trikó is.
13/31 anonim válasza:
Csensz egy kicsit a fehérjéjéből, esetleg veszel és csinálsz valami fehérjedús sütit. Receptek youtueon.
14/31 A kérdező kommentje:
lehet a következő kérdés amit kiírok inkább az lesz hogyan szerezzek pénzt gyorsan ? :D igazából nem vagyok ajéndék hívő eddig mindig készítettem valamit de jobban érezném magam ha valami olyat tudnék adni amit használni is tud. fehérjés sütiker ő is szokott csinálni magának szóval azzal lehet nem venném le a lábáról :/
2014. dec. 1. 19:42
15/31 kovpet válasza:
A kesztyű nem rossz, de ha nincs neki, akkor gondolom, nem szeret használni. Ha rendszeresen jár, akkor nyilván lenne, ha szüksége lenne rá.
Kondibérlet esetleg? Persze azért szólj neki, hogy ne vegyen ő is arra a hónapra :) Ha nem elég a pénz, akkor adj bele és majd ő megveszi. Vagy ha esetleg van valami bónja a helynek, akkor azt vedd meg neki. Esetleg 500Ft-os utalvány valami sportboltba? A Decathlonnak van ilyenje tudtommal.
16/31 anonim válasza:
"ha nincs neki, akkor gondolom, nem szeret használni." Magamból kiidnulva, ez nem feltétlen igaz, mert nekem sincs, de lehet szeretném használni. Csak szükségét nem éreztem még, hogy vegyek. De attól lehet igazad van, és én vagyok a kivétel :D
17/31 A kérdező kommentje:
A Decathlon jól hangzik köszi!
2014. dec. 1. 20:23
18/31 kovpet válasza:
*5ezer ft-os utalvány, de gondolom, lejött, hogy mit akartam mondani :)
19/31 A kérdező kommentje:
igen le :D elég nehéz így diákként bármit összehozni de azért remélem örülni fog :D
2014. dec. 1. 20:42
20/31 kovpet válasza:
A szándék a fontos, nem az összeg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!