Elérhető a szálkás test harcosok étrendjével nagy izomvesztés nélkül?
Most a télen tömeget növelek, de ezt tavasszal le szeretném dobni és a szálkás testemet akarom a tükörben látni. (Jelenleg 73kg vagyok a 175centimhez és 18éves)
Nem igazán figyelek most a kajára, viszont keményen edzek a testsúlyommal. Nemtudom mennyit fogok még hízni, de szerintem olyan 76 körül fogok alakulni.
Sajnos nem vagyok valami jó anyagi helyzetben, hogy majd jó pár héten keresztül csirkerizs kombót tudjak enni a szálkásítás alatt.
Ha elkezdenék majd a harcosok étrendjével fogyni, akkor lemenne a felszedett izom is rendesen, és egy csontsovány sz*r lennék? 70Kg ideális lenne, csak ugye szálkásan. Most 73 vagyok elég zsírosan.
Mit gondoltok? Hagyjam a fenébe és inkább spóroljak pénzt a csirkerizs kombóra?
Jah és persze futok is amikor van rá alkalmam. Mostanában sajnos nincs sok, mert elég sűrűek a napjaim.
Az még lemaradt, hogy a gyakorlatok egy részét soroltam csak fel, és szoktam "mutatványokra" is edzeni. Kézenállás, rúdon való gyakorlatok, tartások, stb.
Ezt a cikket már olvastam régebben, jó volt újra elolvasni, köszi.
Lehethogy tényleg nem fogok ezzel foglalkozni, és ha oda kerül a sor akkor valami rendesebb diétát kezdek el követni.. Csak a gond az anyagiakkal van... Naponta többször csirkét enni meg rizst zöldséggel, eléggé pénzigényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!