Hogy viszonyulnak hozzátok a csajok?
Meg szoktak nézni, főleg ha mosolyogsz és visszamosolyognak akkor az csak pozitív dolog :)
Őő a strandon attól függ, inkább a medencében vagyok, mintsem feszengjek a medence mellett. De meg szoktak ott is nézni, persze nem úgy kell elképzelni mindenki engem néz, hanem aki mellettem / szembe jön velem, elég gyakorian megnéznek és elég rosszúl érzem magam olyankor.
Általában az ilyen fiatal csajok szoktak nézegetni és kuncogni a barátnőjükkel, de mivel van barátnőm nem érdekelnek :)
Gondolom ilyensmire voltál kíváncsi, érdekes sztori ? Hát lenne egy, ha annak számítana. A hátam mögött állt a sorban 2 csaj mikor álltam a lángososnál és elkezdte valamelyikük, hogy mekkora hátam van, mint egy repülőtér, közben nincs olyan nagy hátam, csak átlag ember mindent nagyobbnak lát, mint amekkora, hirtelen megfordultam, elpirultak, ameddig oda kerültem, hogy megvegyem addig egy szót sem szóltak egymáshoz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!