Lovocska kérdése:
Tudnátok írni egy jó étrendet?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok. 170 cm, 55 kg. Most kezdtem el konditerembe járni a haverommal. Nyílvánvalóan tömeget kéne növelnem, nagyjából tudok is róla mindent mert utána olvastam nagyon sokat, csak kéne nekem egy étrend. Nem vagyunk olyan anyagi helyzetbe, hogy napi 3-4-szer csirkehúst tudjak például fogyasztani, mint ahogy az internetes tömegnövelős étrendeknél írják. Valaki tudna összeírni nekem egy olcsón kivitelezhető tömegnövelős étrendet?2014. nov. 28. 17:18
1/3 anonim válasza:
Nemkell 3-4x csirket enned, nyilvan jo lenne, de tenyleg nem sokan tehetik meg. De egy etkezesre a csirket kivalthatod peldaul tojassal vagy feherjeporral.
2/3 anonim válasza:
A legolcsóbb fehérjebevitel még mindig a csirke és az olcsóbb fehérje por. Ezt kellene megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!