Nektek mi a véleményetek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__62..
Kiss Virág valóban fèrfias lenne?:)
Akkor a nem "ilyen" izmos férfiak, nőiesek?:DD
Szerintem Virágnak bomba teste van.
Az ízlés egy dolog, de nem kéne baromságokat beszélni, meg túlzásokba esni. Attól, hogy egy nő súlyzós edzést végez, még nem lesz férfias, se versenyformásan szálkás, se eres, se semmi. Ez egy komplex, hosszú folyamat. Csak a hülyék hiszik azt, hogy pikkpakk elromlik a nő, ha edzeni kezd, mert ők nem képesek arra, hogy megértsék, hogy a dolgok nem fekete-fehérek és nem pillanatszerűen változnak. Ez akár valamiféle ostobaszűrőnek is alkalmazható.
Amúgy ha más szidhat egy sportosnőt, akkor mi is szidhatjuk a neki tetsző elhanyagolt, formátlan szétfotosoppolt zsírdisznókat. Nem?
"Attól, hogy egy nő súlyzós edzést végez, még nem lesz férfias, se versenyformásan szálkás, se eres, se semmi."
Attol meg nem is. Csak attol ha elkezdi nyomni a kokszot, az arcanak lagy vonasai eltunnek, a testzsirszazaleka termeszetellenesen lecsokken, szaraz es eres lesz.
Egy noi szervezet kemia nelkul erre egyszeruen nem kepes, de ezek a lanyok is megszenvedik, elmulik a menstruacio, ezer hormonalis problema lep fel.
Arrol nem is beszelve, hogy a melluk gyakorlatilag eltunik, kenytelenek szilikonbeteteket berakni. Ha kicsit idosebbek, akkor meg is rancosodnak, nyomni kell a botoxkezelest, attol meg kifejezestelen, larvaszeru lesz az arcuk.
Igy lesz egy jo nobol egy csunya nemtudommicsoda.
Kiss Virag talan meg nem tart itt, de nemsokara neki is sikerul.
nem az volt a kerdes, hanem az hogy Kiss Virag valoban ferfias-e.
Igen, az, azon a kepen amit belinkeltem.
Szerintem ezen a kèpen semmi fèrfias nincs rajta..sőt.
Ahogy írták többen engem is ez zavart, hogy egy nőn akin meglátszik, hogy sportol es izmosabb, fèrfiasnak van tituálva. Ès szerintem Toldi Zsuzsihoz azèrt mèg nem kène hasonlítani. (Bár szerintem nála sincs baj a nőiessèggel. Bomba alakja van):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!