Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek tömegeljek vagy...

Szerintetek tömegeljek vagy szálkásítsak? (kép)

Figyelt kérdés

14 évesen, 85 kg és 186 cm vagyok. A fegyencedzést akarom elkezdeni, csak azt nem tudom hogy tömegnövelő vagy szálkásító étrenddel csináljam. A célom egy arányos izmos test.

[link]

[link]

2014. nov. 27. 13:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Felettem Sanyi most is jól beszél, szálkásítani!
2014. nov. 27. 18:52
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Lenne még egy olyan kérdésem, hogy szálkásítani a "Harcosok diétája" alapján szálkásíthatok? Vagy van annál jobb terv is? Sok helyen olvastam róla van ahol teljesen pozitívat, van ahol teljesen negatívat írtak róla...
2014. nov. 27. 19:24
 13/21 anonim ***** válasza:
Normális szálkásító diéta kell, nem hangzatos és szélsőséges baromságok. Google- alapismeretek.
2014. nov. 27. 19:27
 14/21 Tyler913 ***** válasza:

Szerintem is szálkásíts,mert sajnos elég zsíros vagy. Lövésem sincs milyen az a Harcosok Diétája,inkább a normál testépítő alapelveket kell betartani.

Ha pedig minél gyorsabban akarsz fejlődni,akkor súlyzós edzést javaslok. Persze ha neked ez a fegyenc-dolog bejön (lövésem sincs,mitől ennyire népszerű),akkor csináld,de súlyzós edzéssel fejlődnél a legjobban.

2014. nov. 27. 22:19
 15/21 *Glissade* ***** válasza:

Hát... én is dilemmáznék a hellyedben :)

Azt hittem rá nézek a képre és egyből megálapítom majd... de nem:)

Kevés izom van rajtad, ehhez képest rengeteg zsír. A zsír ezesetben nagyobb probléma, mint a kevés izom!

De ne aggódj, még csak 14 éves vagy. Sokan vannak úgy, hogy 10-14 évesen "kövér kisfiúk" aztán 17-18 éves korukra izmosabb férfiasabb kinézetük lesz :)

Most érdemes szálkásítanod és majd olyan 16 éves korodtól súlyzóra leváltani a fegyencedzést és tömegelni.

2014. nov. 28. 03:06
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm ! :D Akkor elkezdek szálkásítani, illetve a fegyencet. És lenne még egy olyan kérdésem hogy 2 naponta edzek és ha közben eljárnék futni az segítene, vagy inkább csak hátráltatna?

Egyébként a fegyencedzéshez ez a videó motivált, és egyszer szeretnék én is így teljesíteni a parkban :P

https://www.youtube.com/watch?v=VIE76jU8qrw

2014. nov. 28. 06:46
 17/21 *Glissade* ***** válasza:

Ja, hogy a street fegyencedzésre gondoltál...

Nem tudom megnézni a videót mobilról.

Azt neked kell kitapasztalnod, hogy mennyire hátráltat, vagy segít a futás!

Minden ember egyedi. Fokozatosan kezd el az edzést és a futást is!

Ha kevés még mindig tudod emelni...

Egy tuledzéssel rosszabbul jársz így kezdőként, nagyon aláássa a motivációt!

2014. nov. 28. 10:54
 18/21 anonim ***** válasza:

Mehet a futás is mellé persze, de nem kell keményen, egy lightos kocogás is jó, az a lényeg hogy folyamatos tempóban menjen minél tovább akkor hozzájárul majd a fogyáshoz és nem fogod túledzeni sem magad.

Mondjuk decemberben elkezdeni futni az nem kispálya, de hajrá :)

2014. nov. 28. 11:48
 19/21 A kérdező kommentje:

Ha ezen múlik az hogy egy jobb irányba menjek akkor futok a térdig érő hóban is :D Ha már olyan hülye voltam hogy nem tavaly kezdtem el, amikor először gondoltam rá...

Esetleg ha később kérdés merülne fel az edzéssel kapcsolatban, nem bánjátok ha írok privátban?

2014. nov. 28. 14:12
 20/21 *Glissade* ***** válasza:
Dehogy bánom ;)
2014. nov. 28. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!