Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek is hülyeség...

Szerintetek is hülyeség személyi edzővel edzeni az első pár alkalommal?

Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni konditerembe járni mert kicsit izmosodni illetve "feszesedni" szeretnék. Nem vagyok megelégedve magammal, azt nem mondanám, hogy kövér vagyok 170 cm és 56 kg (lány). De azért mégis jó lenne gyúrni hasra illetve popsira ez a két fő pont amiért lejárnék. De tudom magamról, hogy egyedül nem megy, barátom nem segít mert nem tud nekem (ő is kondizni jár le nem engem fog pesztrálni). Kell aki motiváljon, hajtson. Megkérdeztem pár ismerősömet és azt mondták hülyeség edzőt fogadni meg drága mulatság is. Viszont én csak a kezdetekben szeretném ha segítene, nem állandóan. Valakinek tapasztalata a személyi edzők terén illetve mi a véleményetek valóban pénz kidobás lenne?
2014. nov. 27. 13:33
 1/3 anonim válasza:
100%
Szia! Én is személyi edzővel nyomtam az elején. Teljesen más, mint ha egyedül csinálnád. Ő mondja, mutatja a helyes testtartás, miből mennyit csinálj. Na meg ösztönöz, hogy ha megbeszéltél egy időpontot akkor el is menj. Ne mondd azt magadban, hogy ma nem, majd holnap bepótolom...:) Én két hónapig nyomtam heti 3x személyi edzővel.
2014. nov. 27. 13:44
 2/3 anonim ***** válasza:
71%

nagyon fontos, hogy az első pár alkalommal megtanuld a gyakorlatok helyes végrehajtását, hogy mit, hogyan és miért kell, nem is csak fejlődési szempontból, hanem azért is, mert egyébként balesetveszélyes.

rengeteg olyan egyedül edző embert látom a teremben, akik gyakorlatilag nem végeznek komolya munkát, csak valamit csinálnak, hogy teljen az idő. a rosszabbik esett, amikor meg látod rajta, hogy mindjárt sérvet kap...szóval igenis nagoyn fontos!

én is lány vagoyk és én is a barátom hatására kezdtem el kondiba járni. Ő segített nekem, sőt még most is rám szól, ha valamit nem jól csinálok. az elején pedig mindent megmutogatott, hidd el, nem olyan nagyon sok idő :) plusz ez is együtt töltött idő, arról nem is beszélve, hogy ha edzőpartnerek lesztek, tudjátok felváltva csinálni a gyakorlatokat, ami minimalizálja az extra időt.

ha mégsem jön be ez, akkor én ajánlom a személyi edzőt, de ezzel van egy probléma: igen, nem olcsó, de ha hamar tanulsz, akkor nem kell sokáig. a nagyobb baj inkább az, hogy a termek el vannak árasztva hozzá nem értő "edzőkkel". fogalmuk sincs a gyakorlatokról, a test felépítéséről, anatóiájáról, azokról a folyamatokról, amik lejátszódnak benned, sőt, sokan az étkezésről is hülyeségeket besézlnek. a másik meg, aki egyszerre 5 embert edz, úgy hogy ebből kettő a terem másik felében van, 2re meg épp ránéz...nagyon vigyázni kell, hogy a pénzedért azt kapd, amit kellene. Ez valóban felesleges pénzkidobás...mindig gyanakodj, ha az edző nem izmosabb, mint a terembe járók nagy része....a barátos biztos tud segíteni, hogy jó edzőt találj! remélem tudtam segíteni, sok sikert :)

2014. nov. 27. 13:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszaitokat sokat segítettek :)
2014. nov. 27. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!