Szerintetek is hülyeség személyi edzővel edzeni az első pár alkalommal?
nagyon fontos, hogy az első pár alkalommal megtanuld a gyakorlatok helyes végrehajtását, hogy mit, hogyan és miért kell, nem is csak fejlődési szempontból, hanem azért is, mert egyébként balesetveszélyes.
rengeteg olyan egyedül edző embert látom a teremben, akik gyakorlatilag nem végeznek komolya munkát, csak valamit csinálnak, hogy teljen az idő. a rosszabbik esett, amikor meg látod rajta, hogy mindjárt sérvet kap...szóval igenis nagoyn fontos!
én is lány vagoyk és én is a barátom hatására kezdtem el kondiba járni. Ő segített nekem, sőt még most is rám szól, ha valamit nem jól csinálok. az elején pedig mindent megmutogatott, hidd el, nem olyan nagyon sok idő :) plusz ez is együtt töltött idő, arról nem is beszélve, hogy ha edzőpartnerek lesztek, tudjátok felváltva csinálni a gyakorlatokat, ami minimalizálja az extra időt.
ha mégsem jön be ez, akkor én ajánlom a személyi edzőt, de ezzel van egy probléma: igen, nem olcsó, de ha hamar tanulsz, akkor nem kell sokáig. a nagyobb baj inkább az, hogy a termek el vannak árasztva hozzá nem értő "edzőkkel". fogalmuk sincs a gyakorlatokról, a test felépítéséről, anatóiájáról, azokról a folyamatokról, amik lejátszódnak benned, sőt, sokan az étkezésről is hülyeségeket besézlnek. a másik meg, aki egyszerre 5 embert edz, úgy hogy ebből kettő a terem másik felében van, 2re meg épp ránéz...nagyon vigyázni kell, hogy a pénzedért azt kapd, amit kellene. Ez valóban felesleges pénzkidobás...mindig gyanakodj, ha az edző nem izmosabb, mint a terembe járók nagy része....a barátos biztos tud segíteni, hogy jó edzőt találj! remélem tudtam segíteni, sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!