Sok napi 2000 kcal egy 54 kilós lánynak?
190 cm vagyok és 90 kg körül /fiu/
2000 kcal a napi igenyem. mozgas nelkul.
nemhiszem, hogy egy ora tornaval annyit egetsz, h ennyi energiara van szukseged. kaloriabazison szamold ki az igenyed. tudod irni h mennyit ettel, es mennyit mozogtal. iranynak jo megnezni, h tenyleg szukseged van e ennyi energiara
én fogytam anno kalóriaszámolással, aztán rájöttem hogy hülyeség.... most nekem is azt mondják a szüleim, hogy baromi sokat eszek,de tuti hogy ők is bevisznek annyi, vagy több kaloriát a jó kis müzlivel, csokival, nuellával, szalonnával, mint én a hússal meg a többivel...
1tábla csoki=kábé 550kcal
100g csirkemell= kábé 120 kcal
55 kg vagyok napi 3000-3500 kalóriát eszem meg.
igaz tömegnövelek./fiú/
Köszönöm a válaszokat! :)
Én is naponta végzem a kalóriaszámolást. Ha semmit nem mozognék, alapjáraton 1650 kcalt kéne ennem. De emellé még tegyünk oda egy-másfél óra sétát (nyilván a napi alapmozgáson kívül, tehát nem azt számolom ide, hogy kisétálok a buszmegállóba, meg a sarki boltba, hanem ezen felül), egy óra aerobikot, és rögtön kijön... de a környezetem ezen valahogy átsiklik, és csak annyit érzékel, hogy sokat eszem. :D Viszont nem sütiből meg csokiból... eleve kiiktattam a cukrot, telített zsírokat, és péksütiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!