Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sok napi 2000 kcal egy 54...

Sok napi 2000 kcal egy 54 kilós lánynak?

Figyelt kérdés
Mellette legalább 1 órát tornázom minden nap, + sokat sétálok, de a környezetem folyton ledöbben, hogy "úristen, de sokat eszel..." "te jó ég, azt mind megeszed?"... tényleg olyan sok ez? Ha kevesebbet eszem, éhes maradok.
2014. nov. 26. 23:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi nem tudhatjuk,hogy neked mennyi mennyiség kell...ki kell tapasztalnod:)
2014. nov. 27. 00:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát én tényleg sokat eszem, és ez napi 1700-1800 kcal szokott lenni. Kövérebb is vagyok nálad, ráadásul fizikai munkám van. Szerintem kicsit sokat eszel, de ha neked így jó... akkor rendben van. Éhezni nem szabad.
2014. nov. 27. 00:31
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

190 cm vagyok és 90 kg körül /fiu/

2000 kcal a napi igenyem. mozgas nelkul.

nemhiszem, hogy egy ora tornaval annyit egetsz, h ennyi energiara van szukseged. kaloriabazison szamold ki az igenyed. tudod irni h mennyit ettel, es mennyit mozogtal. iranynak jo megnezni, h tenyleg szukseged van e ennyi energiara

2014. nov. 27. 02:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő. Nem mindegy, hogy milyen gyors az alapanyagcseréd és mennyi a napi aktivitásod. Ha ennyitől nem hízol, akkor nem vagy kalória pluszban, tehát neked ennyi kell.
2014. nov. 27. 05:46
 5/8 anonim ***** válasza:
igazábol attól függ miből viszed be. Ha tojásbol, húsbolmeg rizsből,vagy akár kenyérből,akkor ténylegsokat kell enned belőle, de nem azt jelenti hogy neked az sok csak annak tűnik. Ha ennek a fele édességből megy, akkor nem tűnik soknak mertugye az gyorsan el fogy, viszont abból kevés is elég hogy meg legyen a 2000 kcal/nap.
2014. nov. 27. 07:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

én fogytam anno kalóriaszámolással, aztán rájöttem hogy hülyeség.... most nekem is azt mondják a szüleim, hogy baromi sokat eszek,de tuti hogy ők is bevisznek annyi, vagy több kaloriát a jó kis müzlivel, csokival, nuellával, szalonnával, mint én a hússal meg a többivel...

1tábla csoki=kábé 550kcal

100g csirkemell= kábé 120 kcal

2014. nov. 27. 07:36
 7/8 anonim ***** válasza:

55 kg vagyok napi 3000-3500 kalóriát eszem meg.

igaz tömegnövelek./fiú/

2014. nov. 27. 09:00
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Én is naponta végzem a kalóriaszámolást. Ha semmit nem mozognék, alapjáraton 1650 kcalt kéne ennem. De emellé még tegyünk oda egy-másfél óra sétát (nyilván a napi alapmozgáson kívül, tehát nem azt számolom ide, hogy kisétálok a buszmegállóba, meg a sarki boltba, hanem ezen felül), egy óra aerobikot, és rögtön kijön... de a környezetem ezen valahogy átsiklik, és csak annyit érzékel, hogy sokat eszem. :D Viszont nem sütiből meg csokiból... eleve kiiktattam a cukrot, telített zsírokat, és péksütiket.

2014. nov. 27. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!