Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hajlított karú függésnél a...

Hajlított karú függésnél a tenyér merre néz?

Figyelt kérdés
Egészen pontosan a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre szeretnék felvételizni, ahol a a fekvenyomás helyett a hajlított karú függést választanám inkább az alkalmassági vizsgán. Viszont azt nem ártana tudnom, hogy akkor ezt úgy kell-e érteni, hogy alsó fogással kell megfogni a rúdat, és úgy megtartani magam, vagy jobb ötleteik vannak a felvételizőknek :D

2014. nov. 26. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, csak és kizárólag előrenéző kézfejjel (vagyis felülről) lehet.
2014. nov. 26. 16:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, ettől tartottam. Ám legyen! :D
2014. nov. 26. 16:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Rengetegen szoktak kiesni emiatt, mert így nehezebb és nem ezt gyakorolták.
2014. nov. 26. 16:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Pontosan ezért tettem fel én is a kérdést. Azt hittem, hogy alsó fogással kell, de a weboldalukon elég árulkodó volt az "előre néző tenyér" kifejezés. :)

Még egy kérdés: Nem tudom hol olvastam, de az igaz, hogy a maximális pontszámért 73 másodpercig kell bírni?

2014. nov. 26. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Fiú vagy? Akkor igen. Lányoknak csak 45 :)
2014. nov. 26. 19:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát látod, milyen jó dolguk van a lányoknak :P

Okés, akkor mindent tudok, köszi mindenkinek!

2014. nov. 26. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!