Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó minőségű de olcsó táplalekk...

Jó minőségű de olcsó táplalekkiegészítők?

Figyelt kérdés

Romlottak a csaladom anyagi lehetosegei.

Amennyi penzt tudtam azt a kajara atcsoportosítottam de igy kb alig maradt kiegekre.

Tudtok ajanlani olcsó de megbízható multivitamint/Omega 3-at/izületvedőt es valami feherjet ami NEM tejsavó vagy kazein?

Köszönöm

19/F

2014. nov. 24. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Multivitamin? Kb. a legtöbben alapból a mega daily one plus-t ajánlanák. :D Pont ma vettem bár jelenleg nem kondizom, de mindig ilyet veszek a minősége miatt. Mellesleg ott vannak az előző kérdések fehérjével kapcsolatban, de biztos jön mindjárt valaki, aki ért hozzá. Bár nem hinném, hogy egy multivitaminnál nagyon félre tudnál nyúlni, mert a one a day (Biotech) sem lehet annyira rossz minőség.
2014. nov. 24. 23:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Nézz utána a Myproteinnek és a Muscleteam webáruháznak, ezek kb a legolcsóbb alternatívák.

Általánosságban elmondható, hogy ha egyszerre többet veszel, olcsóbban jössz ki hosszú távon.

Nem tejsavófehérjékből biológiailag valszeg a tojás a legjobb, a marhát sokan kritizálják, mert elvileg kollagénből van, a növényiket szintén. Persze vannak ellenvélemények is.

2014. nov. 24. 23:28
 3/3 tap bela ***** válasza:

omega 3

250db-os 3.690Ft

joint

90db-os 2.900Ft

2014. nov. 25. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!