Rendelt már valaki fehérjét innen/tőle? Elég bitang árban van, de gyanúsan olcsó.
2014. okt. 23. 09:25
2/9 anonim válasza:
haverom rendelt 5 kg.
Felbontotta és rá 2 napra olyan lett mint a megkötött cement és kidobta...meg az íze is olyan.
3/9 Musclemore válasza:
Én semmiképpen nem vennék "használtan", olyan oldalon ami nem rendes bolt, ételt nem vennék.
4/9 anonim válasza:
Na ne vicceljünk már, kérem. Kamu.
5/9 anonim válasza:
Én nagy híve vagyok a használt dolgok vásárlásának, de kaját csak biztos helyről, mindig, nincs kivétel.
6/9 anonim válasza:
Stillmasst vegyél ha olcsó kell, megbízható és jó.
7/9 Tyler913 válasza:
Soha nem rendeltem aukciós oldalról tápkieget,és nem is fogok. Azért az nem gyanús,hogy izolátumot sehol nem kapsz 7000 Ft/kg alatt,ő meg a feléért adja?
8/9 anonim válasza:
Itt a válasz ,
savóóópor 12 % fehérjével, de még az sem hasznosul, mert a 80% laktóztól szétfosod magad
9/9 anonim válasza:
80% os koncentrátum ami natúr 3800 ft-tól kezdődik, de legalább 5 kg-os kiszerelésben, innen idulnak az árak, persze megbízható helyről, ez az ár alatt nem kapsz csak savóport, persze árulhat vki 6000 ért savóport is, de általában 2000-2500 as árkategóriában vannak azok koncentrátumként hirdetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!