Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnék kezdőként gyúrni?

Hogyan tudnék kezdőként gyúrni?

Figyelt kérdés
Igazából az lenne a célom, hogy jól nézzek ki és egészségesebb legyek. 16 éves vagyok. 175-180 cm és körülbelül 55 kg. Igen kevés, sajnos dohányoztam, de 2 hete már nem! NEM IS KELL! Szóval nagyon kezdő vagyok, és fogalmam sincs mivel, és hogyan kellene ezt elkezdenem. Amire a legjobban szükségem lenne, az egy edzésterv. Nem szeretem, hogy hát most kicsit ez, kicsit az, hanem, hogy rendszeresen sportoljak és erősítsem magam. Mit egyek, stb. Az lenne a legjobb, ha szálkás testem lenne, de ezt nem egyről a kettőre(mert nem is lehet)akarom elérni.

2014. nov. 21. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
A kezdőknek előbb olvasni kell mielőtt bármit is csinálnak. Sárga kapszula című ingyenesen letölthető könyvet olvasd el, sok mindent megtudhatsz belőle ami kell az alapokhoz, és tisztábban fogsz látni.
2014. nov. 21. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Olvasd A sárga kapszulát.

Edzésterveket találsz itt:

[link]

Vagy összeállíthat egyénit A sárga kapszula segítségével, az 53. oldaltól ír az edzésterv összeállításáról.

Alap tömegnövelő diéta:

2*ttkg protein

1*ttkg zsír (ebből min. a fele telítetlen)

6*ttkg ch (carbon hydrate [szénhidrát]) emberenként változó, ha ekto vagy, akár 8 ttkg is mehet, ha endo, lehet, hogy az 5 is sok.

2014. nov. 21. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Olvasd el a Sárga kapszulát, ahogyan előttem is írták.
2014. nov. 21. 23:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Második szerintem elírtad nem? Tömegnövelő diétáról én még nem halottam.
2014. nov. 21. 23:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolóknak a segítséget! :)
2014. nov. 22. 00:39
 6/6 anonim ***** válasza:

@xxlxx

Habár a közhasználatban a diéta a fogyókúrával kapcsolódott össze, valójában szabályozott étrendet jelent.

2014. nov. 22. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!