Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fitt külső edzéssel és fél...

Fitt külső edzéssel és fél étrenddel?

Figyelt kérdés
Alapvetőleg kicsi +zsír van rajtam. Tudom, nagyrészt a kaján múlik hogyan nézek ki. De én Napközben nem itthon, hanem menzán(sulis kaja) eszem. Ez napi 3x étkezést jelent, itthonra csak reggeli és vacsora marad. Ha edzek rendesen, és a szálkásító étrendet is betartom amennyire ezek alapján tudom, akkor érhetek el Sportos külsőt(nem nagy dolgokra gondolok, inkább csak hogy jó alakom legyen)? Elméletileg(bár ki tudja), suliban pont kijön a ch és fehérje adagom amit ennem kell(ismétlem, "Elméletileg" kiszámolták, tehát mindig ki van rakva melyik étkezésnél mi mennyi). Csakhát, maguk az alapanyagok tipikus olcsó menza kaják, ch mennyiség ide vagy oda.

2014. nov. 19. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Alkatfüggő. Én 1 évig hasonló etrenddel jartam edzeni,annyit fejlodtem mint mas 1 honap alatt..
2014. nov. 19. 23:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen jobban fogsz kinézni ha eszel és sportolsz, mintha csak ennél sport nélkül, főleg hogyha nincsenek nagy elvárásaid.
2014. nov. 20. 09:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindenképp jobban fogsz kinézni, csináld csak! A kezdők egyébként is tudnak fejlődni egy ideig étrend nélkül is, bár minden egyén és alkatfüggő!

(Én pl. 1gr/tskg fehérjével tömegelek és fejlődök szépen, van akinek meg háromszor ennyi kell)

2014. nov. 20. 10:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Hmm, hát egészen átlagosan eszem(most), s mégis viszonylag nagyobb, masszívabb vagyok
2014. nov. 20. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!