Gyerekkorba kiderül már, hogy valakinek milyen alkata van?
Figyelt kérdés
14 éves fiu vagyok 187cm magassággal és eléggé megnyúltam de izom van rajtam széles vállakkal, de azért elég vékony vagyok(79kg) akkor nekem ectomorph vagy mesomorph alkatom lehet?2014. nov. 17. 22:49
1/5 anonim válasza:
1, gyerekkorban
2, mégis honnan tudjuk, szerinted pl. valaki lassú anyagcserével nem lehet vékony ha mellé úgy táplálkozik? mi a tökömért kell ezt állandóan megkérdezni??
2/5 anonim válasza:
igen kiderül, valaki vékonyabb valaki dagadtabb. DE! Lehet erősödni és fogyni is, mindez akaraterő kérdése.
3/5 anonim válasza:
Szerintem még változni fogsz, legalább is hasonló voltam mint te.
14 éves koromban egy év alatt nőttem 20-25 centit, voltam 55 kg a 185 centimhez. Ez után már nem igazán nőttem, a testem viszont megvastagodott/megerősödött, most 75 kg vagyok és nincs rajtam felesleg. Olyan 16-17 éves korodig még sokat változhatsz, az sem kizárt hogy nősz még egy komolyabbat.
4/5 anonim válasza:
haver, olyan alkatod van, amilyen éppen van. ez az ekto endo kategória is egy baromság, itt göcsöl mindegyik f4sz, hogy melyik, nézz tükörbe b+, vékony vagy? akkor ekto, átlagos, akkor mezo, ha dagadt, akkor meg endo.
5/5 anonim válasza:
a szemmelweisen van antropometriai vizsgálat gyerekeknek sportágválasztáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!