Anonimuus8 kérdése:
Valakinek van tapasztalata már Carnivor fehérjével? Segítene?
Figyelt kérdés
Most rendeltem de még nem probáltam és nem vagyok tisztába az adagolással egyrészt mert minden oldal mást ír. van aki azt írtaja,hogy elég 21 gram egy shake be van aki azt ,hogy 47. és van aki azt írja bőven elég 1 nap 1 van aki azt írja 3 adag kell 1 nap... Úgy gondoltam ,hogy amit adtak a 100%whey proteinhez adagoló kanalat(30) azzal 1 kanál 300 ml vizbe és okés. Jó lehet úgy ?2014. okt. 31. 15:42
2/6 anonim válasza:
Tökmindegy, hogy mennyi 1 'adag'.
3/6 anonim válasza:
Ha nem zavar, hogy hidrolizált kollagént iszol, akkor nyomjad. Porcok, nyesedékek, orr, fül, ilyesmi van hidrolizálva. Ez a carnivor és az összes marha protein. Húst ezek nem láttak.
5/6 anonim válasza:
Amúgy nem rossz gondolom, mert sokan veszik, csak gondoltam tegyük azért tisztába.:)
6/6 anonim válasza:
Persze most a marhafehérje a "sztár" mer a szájtek kijött egyel aztaaaaaaaaa...jó kis folyékony kollagén ;P .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!