Miért jönnek mindig azzal, hogy az ektomorph a legjobb tetstipus?
Figyelt kérdés
Egy ekto sosem fog akkora tömeget felszedni,mint egy endo,vagy mezo..
Az igaz,hogy ők kevésbé zsirosodnak,de aki versenyzö ugye az koxol és,aki koxol az megtudja oldani,hogy nem veszítsen izmot
szállkásitás alatt..
2014. nov. 16. 11:12
11/29 A kérdező kommentje:
*ektoban
2014. nov. 16. 11:56
12/29 Pörölyfej Béla válasza:
Nem, de van sok előnye is. Keskeny csípő, jól tudja tartani a formát, extrém ekto nehezen zsírosodik. Bár van hátrány is, de tökéletes ember már nincs. Nagyon ritka, hogy valaki extrém mezo,ekto vagy endo, mert nagy a keveredés, így a legtöbben két testalkattípus keverékéből vagyunk, de nem ritka, hogy mind a három jellegei megtalálhatóak rajtunk.
13/29 A kérdező kommentje:
Nézz meg akkor egy endo,vagy mezo koxolost,jobbak mint az ekto koxosok:)
2014. nov. 16. 12:07
14/29 anonim válasza:
Talán azért mondják mert nincs annyi "macera" vele. Én pl tudok zsírmentesen tömegelni... szóval a diéta számomra ismeretlen fogalom.
15/29 A kérdező kommentje:
De a koxosoknál nem igen számit a zsirosodás..ök nem esnek össze diéta alatt..
2014. nov. 16. 12:20
16/29 anonim válasza:
De ez nem csak az izomépítésről szól. A keskeny csípő és széles váll esztétikailag jobb benyomást kelt mint egy széles csípő pl...
Meg szerintem nem épít sokkal nehezebben izmot egy ekto.
17/29 A kérdező kommentje:
De nehezebben épit izom,ezt sok helyen olvastam már,olvass utána te is.
A testtipus nincs összefüggésben az izmtapadással,esztétikummal:)
2014. nov. 16. 12:34
18/29 anonim válasza:
Ekto-Mezo a legjobb. Szálkás forma, széles vállak és keskeny csipő. De én még nem láttam soha ektot széles vállakkal. Szóval ha ektomorph vagy csak szerintem az közel sem a legjobb...
19/29 anonim válasza:
Szóval ha tipikus ektomorf vagyok, de viszonylag szélesek a vállaim, akkor valójában ekto-mezo lehetek?
20/29 anonim válasza:
Azért azt jó ha tudod kedves kérdező, hogy ezek a testalkat típusok nem mindig befolyásolják azt, hogy te milyen könnyen szedsz fel izmot, zsírosodsz vagy adod le a zsírt. A testalkat típusok a test izomzatát/csontozatát hivatottak bemutatni elsősorban. Lehetsz te Ekto csontozatú/izomzatú, ha baromi lassú az anyagcseréd akkor k*rvára bezsírosodsz, vagy lehetsz Mezo, de baromi gyors anyagcserével nem fogsz bezsírosodni oly könnyedén. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy rohadt fölösleges beskatulyázni magatokat egy bizonyos testalkat típusba, mert ez csak egy dolog a többi tényező között.[anyagcsere, hormonok/tesztószint, testalkat, érzékenységek(lehet a fehérjebeviteled felét évekig tejsavóból fedezted, emiatt azt hitted megfelelő a tápanyagbeviteled, és mégsem fejlődtél? lehet, hogy a szervezeted nem tolerálja a tejsavót), inzulinrezisztencia...lehetne még sorolni]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!