A testépítők miért a farizomba adják be szteroidokat?
Figyelt kérdés
2014. nov. 14. 22:01
1/7 anonim válasza:
Mert jobb oda szúrni, mint ha rögtön izomba menne. (Nem fáj annyira.)
2/7 anonim válasza:
"Mert jobb oda szúrni, mint ha rögtön izomba menne. (Nem fáj annyira.)"
Miért a farizom az nem izom?
Amúgy pont hogy a farizomba adott injekció nagyon fájdalmas tud lenni, de van egy tenyérnyi hely, ahol beadva, kevésbé érezhető.
De pl ha máshol adják be, visítanál mint a kislányok!
3/7 anonim válasza:
Az is izom, de azért az ember seggén több a zsír, mint a karján, ezért is. Bár nem akarok vitát kelteni:D
4/7 anonim válasza:
Nem lesz itt vita, csak max nem értesz hozzá.
Hiába van ott sok zsír, az olajos cumót mélyen az izomszövetbe szokták injektálni, akár az orvosok, vagy a sportorvosok, vagy a sportolók, de mindenki a saját felelősségére.
5/7 anonim válasza:
Ezen gondolkodtam én is, szerintem azért, mert ott nem észrevehető a tű nyoma.
6/7 anonim válasza:
Akkor elarulom mert sokan nem ertenek itt hozza ahogy olvasom. Sokkal kevesebb az erhalozat mint mashol igy kissebb az esely h rossz helyre szurod. Az pedig nagy hulyeseg h jobban faj vagy sem. En csak comba tolok van h keverve 3ml-t es semmit nem erzek ami a fajdalmat illeti.
7/7 anonim válasza:
ha jól elmasszírozod utána és nem úgy tolod be mint tót a pinába akkor nem fog fájni sehol, egyébként meg ott kisebb az esély hogy eret szúrj. ez a nem látszik dolog hülyeség, mert kb. rá 2-3 órára már semmi nem látható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!