A magyar testépítők milyen szteroidokat szednek/használnak?
Figyelt kérdés
Pl.: Kathi béla vagy Vörös Zoli de mindenképpen szednek ? Mert Vörös ő meg eszi amit kell az tuti. :)2013. febr. 5. 22:30
1/11 anonim válasza:
szteroid ??? az meg mi??
ők kitartóan edzenek, következetesen táplálkoznak, és alszanak eleget, néha napközben is.Lemondanak a szórakozásról és kocsmázásról és így jobb a regenerációjuk.
Támogatja őket pár tápkieg cég(pl scitec)és a legjobb minőségű tápszerek vannak nekik ingyen korlátlan mennyiségben.Kell ennél több?
Kérdezd meg vmelyiket ha lehetőséged van rá h szed ő vmit? elküldene a hülyeségeddel biztos....
2/11 A kérdező kommentje:
Igen nekem is ez van eszembe és ez igaz. De rengetegen mondják hogy mindenféle testépítő hozzá nyúl idő után valami szerhez.Meg hát most ilyen kiegészítőktől nem hiszem hogy 330 kg-val fog guggolni Kathi Béla. :D Mondjuk nagyon is tisztelem becsülöm a magyar testépítőket főleg Béláékat mert ha szteroidozott ha nem rengeteg motivációt ad. :)
2013. febr. 5. 23:23
3/11 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy mindegyik kokszol, az első vagy poénkodott vagy nem ért hozzá. Béla a bbtv-ben el is ismerte, mikor bunnyval gyors gyologlás közben beszélgettek. Senki ne képzelje, hogy még csak megközelíteni is tudja azt a nagyságot koksz nélkül. Rengeteg féle cucc van, nem lehet tudni, mikor melyiket ki használja, de lehetne sorolni.
4/11 A kérdező kommentje:
Áhá köszi . Azt a részt pont néztem is de nem néztem végig na majd meg nézem. De hát még kajával se lehetne meg tápkiegekkel ?
2013. febr. 6. 13:25
5/11 NagyonGonosz válasza:
A kaja az alap. Ha csak tápkiegekkel akkora tudna lenni az ember akkor én is 30 kilóval nehezebb lennék :)
Van bennük anyag rendesen. (ez évi milliós nagyságrendű pénz)
6/11 anonim válasza:
azt a pénzt meg ami elmegy még tápszerre félre is tehetnék és lenne egy szép házuk vagy egy szép kocsijuk, meg egy átlag izmos testük, nem egy ork kinézet!!!!
7/11 anonim válasza:
Hát ez van, a GP kategóriákhoz már nagyon nem elég a kaja+tápkieg, kell cucc is. De még sokan athleticbe is kokszolnak, ne legyenek illúziói senkinek.:)
8/11 A kérdező kommentje:
Magyarán őket sponzorolják .:) De akkor nekik könnyű kapnak csomó táplálék kiegészítőt meg sok pénzt csak keményen kell edzeni de az meg már hobbi része, tehát elengedhetetlen.
2013. febr. 6. 19:41
9/11 anonim válasza:
Ahhoz, hogy te szponzort szerezz először is eredményeket kell elérni saját lóvéból.
10/11 A kérdező kommentje:
Jaaa akkor az más . Akkor ez az egész a pénzről szól.
2013. febr. 6. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!