Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fegyencedzést csinálok, de ez...

Fegyencedzést csinálok, de ez hatásos is? (Lent)

Figyelt kérdés

Fegyencedzést csinálom,és nagy változásokon mentem át, a hátam sokkal nagyobb lett pl...

DE! Ha csinálom a fegyencedzést,és boxzsákot ütök, K1 szerűen,az használ vmit ?

2014. nov. 14. 21:28
 1/6 anonim válasza:

A fegyencedzés hatásos és egészséges életmódot biztosít. Megerősíti az izületeket is egy életen keresztül.

Én is fegyenceddzek, nekem bevállt.

Röviden a fegyencedzésést csak ajánlani tudom/lehet.

2014. nov. 14. 21:52
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi,tudnál 1 képet csatolni,h X idő elteltével milyen alakod lett ?
2014. nov. 14. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
zsákolástól nem leszel izmosabb, ha pedig nem tanított senki hogyan kell akkor inkább hagyjad.
2014. nov. 14. 23:56
 4/6 Musclemore ***** válasza:

Nem értem, mit akarsz a boxzsákkal? :'D

Sajnos kikell, hogy ábrándítsalak: fegyencedzéstől nem leszel izmos, minimális a fejlődés amit formában azzal elérhetsz.

Ha nem akarsz edzőterembe járni, de szeretnél nagyobb izomtömeget, akkor legyen rendes heti3 napos izomcsoportokrabontott edzésterved.

Ha pedig erőnlétedet szeretnéd fejledzteni, maradj fegyencedzésnél (termeszetesen "izomépítò edzésnél is nő az erőnléted, de nem olyan mertekben)

Olvasgass az izomépítésről, google-alapismeretek.

2014. nov. 15. 01:02
 5/6 Musclemore ***** válasza:
1-2 helyesírási hiba, telóról vagyok.
2014. nov. 15. 01:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Kezdj el inkább Street Workoutozni. Na annak van értelme.
2014. nov. 16. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.