Gyúrósok, nem unalmas állandóan lemenni edzeni, és állandóan csak kajálni?
Gondolkodtam ezen, nem is tudom hogy lehet állandóan úgy élni mint egy katona!
na most hétfő van, megyek edzeni 4-fél 6ig.
Majd utána ennyi idő múlva kaja, majd megint kaja, hogy az izmok megkapják a megfelelő tápanyagot.
Ebbe bele lehet unni, pár hét alatt.
Mi hajt titeket?
Mi a jó ebben?
Meg számolgatni, hogy jaj, most kimaradt egy étkezés, akkor hogy próbáljam meg azt bepótolni, nehogy összeessen az izom.
Tudtok ti igazán szabadon élni?
Egy edzés nincs másfél óra.
Mondjuk a jó kinézet, ami magabiztosságot is ad, elég motiváló.
Én pl. nem veszem ennyire komolyan az étrendet, mint ahogy leírtad, szóval én már csak ezért sem unok bele.
Aki nem magáért a "érzésért" csinálja és csak az hajtja,hogy "jajj,nincs kedvem de jó lenne" az igen bele tud unni.
Igazából miért csinálom? Mert szeretem. Ezt az egészet. És ebbe nem csak az edzés tartozik bele. Képzeld el mekkora feelingje van már annak,amikor bepakolod a kis utazódba a kis shakered,kaja,edzőruha stb és mész edzeni,edzés után betolod a turmixot kajálsz stb :D Egyszerűen fasza.
MI hajt és miért csinálom? Mint felettem is írták ad egy remek kinézetet,magabiztosságot. Ezek mellett nem hagy unatkozni,mivel főzzek,kajáljak,menjek edzeni stb.
Ja és ezek mellett még egészségesebben is élek,mint az átlag,nincs cigi,drog,alkohol is csak ritka esetekben.
Mindezek mellett van egy csomó dolog,amit fel leehtne sorolni,de inkább nem.
Szóval magát az egész folyamatot imádom,szokták mondani,hogy a testépítés 24 órás sport,nem olyan,mint egy foci,hogy elmegyek edzeni és le van tudva.
Ja,mellesleg mi adja a további motivációkat?
---> Mivel ez egy "látvány sport" szóval a külsőn alapszik,ezért az adja a motiválást,hogy látom magamon a fejlődést,egyre jobban nézek ki,nagyobb súly stb.
Másrészt, elmenni este egy kocsmába, sokáig ott lenni (keveset alszunk, tehát másnap fáradtak leszünk, és tán a fejünk is fáj), kiadni egy csomó pénzt valamire, amitől igazoltan hülyébbek leszünk, ráadásul ennek nagy része jövedéki adó, miközben kint füstölnek, mint a gyárkémény... mi ebben a jó?
Persze a kérdés költői. Nyilván mindenki azért jár el pl. kocsmázni, mert jól érzi magát tőle. Én is ezen okból járok konditerembe. Motivációt találni a legkönnyebb.
Löttyedt testű lusta,zsíros emberek, nem unalmas mindig csak a kifogásokat keresni? Mindenre ráfogni, hogy ez miért is nem jó neked? Nem unalmas mindig mást hibáztatni?
Nem kell úgy élni minta katona. Pár hét alatt az életed részévé válik a mozgás, olyan rutin lesz belőle, mint pl. a reggeli kávéból. Miért ne élnék szabadon? Te nem szoktál enni? Nálam ugyanúgy reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora mint másnál. Te lekváros buktát esze, én meg zabpelyhes joghurtot... Nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!