Melyik a jobb? Az Insanity vagy a P90X?
Figyelt kérdés
Nincs túl nagy súlyfeleslegem , leginkább formásabb és feszesebb szeretnék lenni. És még azt szeretném kérdezni,hogy milyen étrendet szoktak ilyen tornákhoz ajánlani?2014. nov. 12. 17:28
1/3 anonim válasza:
Nem tornázni kell hanem súlyzós edzést végezni és idővel jönni fog az eredmény :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Sajnos nem tudom hogy állíthatnék össze magamnak edzéstervet súlyzós edzésekhez és ezért gondoltam erre a két videósorozatra.
2014. nov. 12. 17:36
3/3 anonim válasza:
Én nem nevezem tornázásnak a két programot. Ha tornázás lenne és ez menne a tornaórákon, akkor egy dagadt kiskölyök se lenne látható.
Kedves Kérdező! Otthon nyugodtan kezdd el valamelyiket. Saját tested súlya elég terhelés lesz egyelőre. Tessék diétát is betartani: járj utána, hogy milyen tápanyagra van szüksége a testednek és annak megfelelően táplálkozz. Úgy gondolom, hogy valamelyik programmal - amennyiben tényleg komolyan csinálod és nem hetente egyszer ugrálsz 10 percet - tudsz szerezni egy olyan alapot amire már súlyzós edzéssel érdemes lesz építkezni.
Egyébként meg ha szavazni kellene, akkor az Insanity nekem jobban megerőltetőnek tűnt, ezért arra szavaznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!