Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 100% Whey Pro (3 kg) vélemény?

100% Whey Pro (3 kg) vélemény?

Figyelt kérdés
ezt akarom majd inni edzés után szőlőcukorporral,meg étkezések közt szőlőcukor por NÉLKÜL.

2014. nov. 12. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Melyik gyártmány? az MHN? csak mert ha az akkor jó választás, nekem is az van, és én is dextrózzal nyomom. Nagyon jó fehérje, és az ára is kiváló.
2014. nov. 12. 10:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Az Mhn whey teljesen jó választás, én is ezt iszom régóta.
2014. nov. 12. 10:50
 3/6 anonim ***** válasza:
(Étkezések között miért innál fehérje turmixot?)
2014. nov. 12. 10:54
 4/6 Musclemore ***** válasza:

MHN vagy a Scitec?

MHN habzódik, nem a legfinomabb, de összetétele, ára jó, megéri ha nem vagy finnyás.

Scitecterméket még nem próbáltam.

2014. nov. 12. 16:07
 5/6 tap bela ***** válasza:

Ha az a kis habzás zavar, akkor venni kell olyan fehérjét amelyben habzást gátló adalékanyagot tesznek. ;-)

Ha pedig még jobbat szeretnél mint a 3kg-os whey 80-as MHN fehérje, akkor válaszd

az MHN whey+2-öt

most már 908g-osban is van 5.990Ft-ért. Természetesen minél többet vásárolsz annál olcsóbb.

2270g = 11.900Ft

4540g = 22.980Ft

S, hogy miért jobb?

A Whey Pro + 2 gyártásához kizárólag ultra és mikroszűrt fehérjéket használtunk fel.

Ez biztosítja, hogy az összes lényeges tejsavó fehérje frakció érintetlenek maradnak a késztermékben.

Ehhez kialakítottunk egy fejlett aroma technológiát, hogy a minőségén kívül az íze is kiváló legyen!

-75% 100% ultra- és mikroszűrt tejsavó fehérje koncentrátum,

-20% 100% kereszt-, ultra-, és mikroszűrt tejsavófehérje izolátum

-5% glutamin peptidek

- Nincs benne só, hogy az élvezeti értékét növeljük.

- Nincs benne egyéb „ballaszt” anyag, melytől lehet, hogy szebben nézne ki, vagy ízletesebb lenne, viszont a tápanyag értéke kevesebb lenne.

2014. nov. 12. 19:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen MHN fehérje.

Köszönöm! :)

2014. nov. 12. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!