Mi ez már gyurosok?
Az orvosok is az mondják,hogy semmiképp ne szedjük a fehérjét..
Ő az mondta,hogy a fehérje portol hirtelen megnő az izom és nekem azért szakadt meg a bőr a mellemnél:D
Ennyire nem értenek hozzá??
ez szánalmas
De hát orvosok,és nem tudják felfogni?-.-
Én magyaráztam el egy orvosnak,hogy hogyan müködik az izom növelés és,hogy mi is valojában a fehérje por....tiszta szégyen:)
Nekem a kedvencem az egyik belgyógyász itt a környéken, a fia testépítő versenyző.
Elmentem hozzá, látta hogy edzek, mert ekg vizsgálatot csinált, félmeztelnül kell lenni ilyenkor,és még hozzá sem szóltam, már kezdi is.
Na nálad is a polcon állnak a vanilliás, meg csokis poros dobozok?
Mert nem kéne szedni, így meg úgy!
belgyógyász, és a fia versenyző!
Megvártam míg a vizsgálatot megcsinálta,aztán megkérdeztem tőle, hogy egyetemen hogy tudott boldogulni, ilyen tudás mellett?
a válaszát nem vártam meg, otthagytam a p.csába!
De ők orvosok!!
Ne nekem keljen már tanitani őket..
Nahát azért a dokik se istenek.
Igazából az egész szakma egy eléggé olyan, mint a favágók élete. Van egy általános kóros állapot és annak kezelésére vannak módszerek. Nem egy Dr. Hause az egészségügy, kb a betegek 90%-a ugyan azzal a néhány problémával jön, szenzonjának és fakultánsának megfelelően.
Nem igazán van how to be bodybulider óra se. A dietetikusok is csak annyit tudnak, hogy egy állapotot normál értékre hozzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!