Fehérjétől agressziv vagyok?
Figyelt kérdés
Miota szedem a fehérjét full idegbeteg vagyok..2014. nov. 9. 10:03
1/25 anonim válasza:
Korábban nem ettél fehérjét? se húst, se tojást, se tejet?
2/25 anonim válasza:
Eddig is ettél fehérjét, akkor nem voltál ideges? Biztos ionizált, centrifugált fehérjét nyomsz te is.:)
3/25 A kérdező kommentje:
Hulk-nak érzem magam töle..
2014. nov. 9. 10:06
6/25 anonim válasza:
Az csak a te fejed miatta van, mert ilyen hülyeségekkel kötöd össze. Gondolom már végigpörgetted a gondolatmeneted, hogy majd ettől te milyen bivaly állat leszel, és ennek a megrészegültségétől vagy te most ilyen kis pukkancs. A küzdősportoktól sem lesz agresszív az ember, vagy egy fegyver birtoklásától. Attól lesz az, ha már alapból egy látens frusztrált majom volt, és ilyen marhaságokat köt hozzá, hogy majd hogy széjjel fog b4szni ő ezzel mindenkit.
7/25 anonim válasza:
Beképzeled magadnak, most olyant mondtál, mintha én azt mondanám a víztől full ideges leszek :))
8/25 anonim válasza:
Egyébként meg mi lenne ha kokszolnál? Akkor mennyire lennél agresszív? Mert az tényleg hozzátesz, csak tudni kell kezelni.
9/25 A kérdező kommentje:
Nem birok magammal....
2014. nov. 9. 10:20
10/25 anonim válasza:
Andaxin, Seduxen, Xanax. Ezek segítenek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!