Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyent még életembe nem láttam?

Ilyent még életembe nem láttam?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A fél terem egy gyerekről beszél olyant fejlődött hogy mikor megláttam k.ancsin maradtam, akkora mint egy állat mintha nem is ő lenne.

A lényeg május végén még együtt toltuk kérdeztem tőle hogy haladsz fiú a pajszerokkal ? Mondta még kicsikék de majd megnőnek (37-est mondott úgy emlékszem)

Most szombaton találkoztam vele a terembe, Tricepsznyújtás ülve csinált és az a francia rúd úgy megvolt pakolva, mint állat, volt rajta vagy 40-50 kg biztosan.

Mind néztem ő az, nem akartam hinni a szememnek, odamentem köszöntem beszélgettünk hogy milyen rég nem láttuk egymást meg minden, meg mondta próbáljam ki az Xplode 2.0 mert ku.rva sokat segít neki, na de a lényeg, kérdeztem hülyeségből mi a f... csináltál, hogy így megnőttél, mondtam a pajszerok brutálisak lettek, azt mondja á dehogy, van mit még nőni. Mondtam biztos már vagy 42-43 megvan, mondta igen már 43-as, de be volt durranva keményen az kinézett 44- 44.5-nek is.

17 éves srácról van szó, öltözködéséből gazdagnak tűnik, minden edzésen más ruha, Nike cipő meg hasonlók.

Szerintetek már végigjárta a koksz vagy naturálban összehozható ilyen durva mértékű fejlődés ? Mert esküszöm az életemre sosem hittem, hogy kokszal sem érsz ilyen változást el ennyi idő alatt.

2014. nov. 8. 23:37
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

5 hónap alatt ha jó genetikaja van es fullos etrendje-gazdag vagyis megteheti akkor elkepzelhető.

De gyanús hogy cuccolt.

2014. nov. 8. 23:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire volt zsíros a gyerek ?
2014. nov. 8. 23:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem inkább 44.2654735286 cm volt körülbelül az a pajszer? Nem a teleizzadt ruhába megy másnap edzeni?
2014. nov. 8. 23:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát mit mondhatnék fedett volt az tény, de nem olyan nagyon kis mértékben, azért az erek kijöttek nálla.
2014. nov. 8. 23:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez terem függő,mert nekem is volt olyan mikor betömegeltem,volt vagy 22es testzsírom,de mivel egy külvárosi igazi prosztó teremben edzettem ahol az étrend nevetség tárgya volt,ezért csak annyit láttak a többiek,hogy 44es kar nagy hát és jött is,hogy anyád mekkora vagy,hogy lettél ekkora?Közben nem volt benne semmi különös,simán naturál csak fedett állat voltam és zabáltam hányingerig.A testzsírját becsüld meg a gyereknek az mond el mindent.
2014. nov. 8. 23:47
 6/9 A kérdező kommentje:
vagyis kissé volt fedett
2014. nov. 8. 23:48
 7/9 A kérdező kommentje:
olyan 17-18% köré mondhatnám
2014. nov. 8. 23:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az még nem durva testzsír, vagy nagyon durva genetika a gyerek vagy nyomott kis anyagot.
2014. nov. 8. 23:52
 9/9 anonim ***** válasza:
80%
Egyik sem nagy szám. A 40-50 kilós tricepszezés sem és a 43-as kar sem. Főleg zsírosan. Erről ennyit.
2014. nov. 9. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!