Hogy lehet ilyent mondani nem valós dolgot?
Sziasztok
Nemrég megismerkedtem 1 csajjal és azt mondja ne edzek tovább, mert túl izmos vagyok így is :))
Őszintén 38 felkarra azt lehet mondani hú de izmos ? Én nagyon picinek érzem, még 44 sem lehet mondani hú de óriási.
Ti hogy vagytok ezzel ?
Nekem ilyet még nem mondtak, pedig csak fél cm-mel kisebb a karom. :D
A képen te vagy? Milyen magas vagy?
Ez egy hétköznapi női teszt volt.És pont ez volt a célja,hogy bizonytalanságot teszteljen és hogy magyarázkodsz-e,vagy egyáltalán mit reagálsz rá.Erre ennyi a jó válasz mondjuk-
Ez nem izom aranyom,csak tegnap este megcsípett egy bögöly hahaha!-
És ki is védted,megtartottad a kontrollt,nem billentél ki,1 percig sem vetted komolyan.De amúgy ha tesztet dob rád a nő,akkor valamilyen szinten érdeklődik,szóval rosszat nem jelent,csak akkor ha folyamat bebukod.
Nekem 44 szálkásan a karom, de sosem mondta senki, hogy már túl izmos lennék, pedig nálad kétszer nagyobb vagyok kérdező.:)
Egyetlen női vélemény az nullát számít! A lényeg, hogy te magadnak megfelelj.
Montez megmondta a tutit, " A lényeg, hogy te magadnak megfelelj. " :)
Amúgy ez olyan mint a farokméret, szerinted colostokkal fognak rohangálni, hogy lemérjék 38as vagy 40es-e a karod? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!