Lenne érdeklődés egy ilyent konditerem iránt?
Üdv !
Egy Old-konditerem iránt, ahol a falak össze-vissza lennének graffitizve testépítő képekkel és írásokkal, a súlyzók is és a tárcsákról picit mintha le lenne kopva a festék vagy látszanak, hogy nem újak, full géppark ami 90-es évekből és új gépek keverékéből lenne, a bőrszékek a 90 évekből lennének.A teremben neon-sötétség-fény keverék, nem, hogy sötétségen edzeni, csak halványabb lenne a fény, mintha egy alagútban lennénk. Hasonló régi stílusú dolgokkal. A bérlet nem lenne drága, viszont a felszerltség nagy lenne régi 90 évek amerikai stílusára építve. Turmix bar is lenne + régi öltözőszekrényekkel öltöző + zuahnyzó.
Ti eljárnátok egy ilyen terembe ?
Lennének akciók is pl : Aki 1 éve jár, annak 5% olcsóbb a bérlete minden hónapban, aki 2-3 éve jár annak 10%. És hasonló akicók.
Vélemények ?
Én edzettem ilyen teremben, igaz, az nem szándékosan lett ilyenre kialakítva, hanem ezt engedték a lehetőségek, de én kifejezetten szerettem. Az más kérdés, hogy egyébként messze ez volt a legolcsóbb a városban, ezért keveredtem oda.
Szerintem manapság mindegy, mibe fog az ember (Magyarországon), akkor fog sikert tapasztalni, ha jól lövi be az árakat. A falak dekorációja meg a többi csak másodlagos, amikor valaki pl. edzőterem után kutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!