Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lenne érdeklődés egy ilyent...

Lenne érdeklődés egy ilyent konditerem iránt?

Figyelt kérdés

Üdv !

Egy Old-konditerem iránt, ahol a falak össze-vissza lennének graffitizve testépítő képekkel és írásokkal, a súlyzók is és a tárcsákról picit mintha le lenne kopva a festék vagy látszanak, hogy nem újak, full géppark ami 90-es évekből és új gépek keverékéből lenne, a bőrszékek a 90 évekből lennének.A teremben neon-sötétség-fény keverék, nem, hogy sötétségen edzeni, csak halványabb lenne a fény, mintha egy alagútban lennénk. Hasonló régi stílusú dolgokkal. A bérlet nem lenne drága, viszont a felszerltség nagy lenne régi 90 évek amerikai stílusára építve. Turmix bar is lenne + régi öltözőszekrényekkel öltöző + zuahnyzó.

Ti eljárnátok egy ilyen terembe ?

Lennének akciók is pl : Aki 1 éve jár, annak 5% olcsóbb a bérlete minden hónapban, aki 2-3 éve jár annak 10%. És hasonló akicók.

Vélemények ?

2013. dec. 21. 13:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Ahol igazán tudsz egyesülni az edzéssel és a súlyokkal, amikor belépsz, egy új világot érzékelsz. Ahol nem a feszengés számít, hanem , hogy mit tudsz és mit értél el. Ahonnan a paraszt bunkók ki lennének zárva, belépés 16 éves kortól lenne mindenképp.
2013. dec. 21. 13:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem pl. ezek a részletek annyira nem számítanak, az a lényeg hogy ne legyen tőlem messze, ne legyen drága, és legyenek olyan gépek amik szükségesek.
2013. dec. 21. 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Én edzettem ilyen teremben, igaz, az nem szándékosan lett ilyenre kialakítva, hanem ezt engedték a lehetőségek, de én kifejezetten szerettem. Az más kérdés, hogy egyébként messze ez volt a legolcsóbb a városban, ezért keveredtem oda.

Szerintem manapság mindegy, mibe fog az ember (Magyarországon), akkor fog sikert tapasztalni, ha jól lövi be az árakat. A falak dekorációja meg a többi csak másodlagos, amikor valaki pl. edzőterem után kutat.

2013. dec. 21. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Én szeretem ezeket, jobban mint a csilivili termeket.
2013. dec. 21. 13:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze, ha itt van közel hozzám:-) Ezt úgy értem, hogy max 20 perc séta.
2013. dec. 21. 15:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene. Azonban egy elég szűk célközönséget vonzanál, akik keményen nyomják viszont lojálisak a teremhez. Viszont egy terem nem jótékonysági szolgáltatás, fizetni kell a számlákat, alkalmazottakat, karbantartás stb. nehogy éhenhalj öcsém!
2013. dec. 21. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!