1 kúra hogyan is csináljam?
1 kúrámat szeretném megtervezni.Meta és winstrol-ra gondoltam.
Kúra közben milyen májvédőt ajánlotok?
És a levezetés hogyan nézzen ki?
6 éve edzem naturálon úgyhogy nem vagyok kezdő csak a kox témában.
Bujjál el..
Sok rendör is szét van koxolva!!
Akkor,ha meglátnak egy kigyurt embert az utcán elviszik 20 évre-.-
Ha meglatnak egy kigyurt embert, aki nincs feljelentve, nem hirdeti az interneten a torvenyellenes magatartását, és nem kapják rajta, amint éppen bűncselekményt követ el, nincs okuk, joguk elvinni 20 évre.
De nekem volt kollégám jelenleg 5 éves bortonbunteteset tölti. Mert dilerkedes közben lebukott. Lehet próbálkozni.
Na akkor hogy tisztázzuk a dolgot!
Aki még a neten is tanácsol, az megbüntethetik, ha feljelentik.
Ugye az oldal ip címet tárol, ami felhasználóhoz kötött.
Ha konkrét feljelentés van az ügyben, ez az első amit kikér a nyomozó hatóság.
Nagy sötétségben élsz ha azt hiszed, ilyenért nem kaptak még büntetést.
De kaptak, volt aki egész komolyat.
Régen sok szteroid ajánlgató/fogyasztó itt beszélte meg a kisebb nagyobb problémáját, de voltak más fórumok is.
Amikor a törvény életbe lépett, a rendőrségen belül külön alakult egy olyan osztag, ami csak ezzel foglalkozott, meg is lett az eredménye.
A netes hirdető felületek nagy része, és fórumok tisztára lettek gyalulva, majd horogra akadtak a kisebb nagyobb árusítók is.
Kisfiú így emberkedjél te is, a marhaságaiddal!
Hány éves vagy?
Milyen céljaid vannak? Versenyezni? Erőemelés vagy testépítő versenyeken részt venni?
Mert ha nincsenek ilyen, komoly céljaid, csak nagyobb akarsz lenni akkor hagyd a fenébe. Helyette tűzz ki más célokat. Légy erősebb, végezz erőemelő edzést(ha eddig nem volt), esetleg kettlebellt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!