Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó párositás tömegnöveléshez?

Jó párositás tömegnöveléshez?

Figyelt kérdés
Helló! 17éves fiú vagyok, nehezen hízó. Szerintetek jó párositás? Zöld Jumbó + whey protein + szénhidrát, de a szenhidrat az nem biztos. Meg azt ennék ami otthon van éppen. De amugy nagyon sűrűn van csirke itthon. Na szerintetek?
2014. nov. 7. 17:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kva nagy ostoba egy barom vagy. De amúgy jó lesz, tomegnovelobe még kell annyi ch, amennyit a víz felvesz.
2014. nov. 7. 18:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Mért vagyok ostoba barom? Légyszi fejtsd ki. Akk te hogy csinálnád?
2014. nov. 7. 18:04
 3/11 anonim ***** válasza:

A jumbo eleve fehérje és szénhidrát. Tehát vagy azt veszel edzés utánra vagy külön megveszed a fehérjét és ahhoz teszel még szénhidrátot edzés után. De mivel fogalmad nincs az étrendről előbb olvass:

Google: alapismeretek.

2014. nov. 7. 18:05
 4/11 A kérdező kommentje:
De ember a fehérje meg a ch azért kell hogy a jumbó mellé kiegészitesbek hogy még több legyen a fehérje és ch bevitel. Annál jobban fejlodok nem?
2014. nov. 7. 18:11
 5/11 anonim ***** válasza:
A zöld jumbo így is egy cukorkupac, ember hova rakná még bele ch-t? Fehérjével kiegészítheted.
2014. nov. 7. 18:18
 6/11 anonim ***** válasza:

Vehetsz külön fehérjét is, de akkor azt napközben vagy reggel igyad. Viszont ilyenkor nem kell bele gyors ch, hanem lassú ch. Azaz pl zabliszt, carb-s, stb.

De nem attól fogsz gyorsabb fejlődni, ha minél több tápkieget eszel, hanem ésszerű kajamennyiség kell. A túl nagy kalória plusz sem jó.

De jó, hogy nekem akarsz magyarázni, aki edz már 29 éve.:)

2014. nov. 7. 18:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Jah. 29éve? Az már szép. Grat. És elnézést. Na szóval ha veszek külön még mellé fehérjét akkor azt reggelire. És reggel ugyan úgy vízbe keverjem? Ja és a whey protein az jó vagy te milyet ajanlasz?
2014. nov. 7. 18:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy hülye. A tapkieget akarja kiegesziteni, és eszi, ami otthon van.
2014. nov. 7. 18:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Reggel pl mehetne zabpehely + tejsavóprotein. Én mhn wheyproteint vagy Myproteint veszek. Néha Biotech nitro pure whey goldot. De van vagy 600 tápkieg cég.
2014. nov. 7. 18:30
 10/11 A kérdező kommentje:
Értem koszonom a hasznos tanacsokat sandorzsolt. Neked meg csak annyit sandorzsolt előtti hogy nem kellene ilyen lekezelően ugatni. Kezdő vagyok honnan tudnam mit hogyan helyes és célszerű.
2014. nov. 7. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!