Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lazar Angelov szerinted...

Lazar Angelov szerinted szedett szteroidot?

Figyelt kérdés

Van egy haverom. Nem volt dagadt de azért volt rajta felesleg rendesen.

Jól kigyúrta magát majd piszok mód leszálkásodott!

Nagyon brutálul nézett ki.

Én ezért gondolom, hogy Lazar nem szedett semmi illegálisat.

Szerinted?

2014. nov. 5. 18:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

És ha meg sem voltál gyanúsítva, akkor meg minek tagadod? Nem érdekel, hogy ki az, aki nem volt az. Aki az volt, az értse magára. Ennyi.

Egyébként meg nem sírok, csak kifejeztem csodálkozásomat, hogy milyen féreg, akarom mondani punci kis emberkék vannak még a világon. Gondolom tisztasági betétet is szoktak venni meg HPV ellen is oltják magukat.

"Lefikázod azt aki mínuszt nyom rád, te meg itt sírsz emiatt. :D " igen, és ebben mi az, ami nem stimmel? Nem értem. Jogom van hozzá. Ha ha azt írtad volna, hogy "Azt mondod, lesz4rod a mínuszozást, mégis sírsz emiatt." akkor azt mondom tényleg ironikus lett volna, de így, hogy simán csak reagálok egy hétköznapi b4sztatásra ami a mínuszozás , szerintem semmi különleges nincs ebben.

A képet és/vagy adatokat pedig még mindig várjuk.

2014. nov. 6. 21:33
 22/22 A kérdező kommentje:

Jó meglesz nyugi!

Nem vagyok meleg, nem vagyunk lakótársak!

Van, hogy 1 hétig nem is találkozok vele.

2014. nov. 6. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!