Lazar Angelov szerinted szedett szteroidot?
Van egy haverom. Nem volt dagadt de azért volt rajta felesleg rendesen.
Jól kigyúrta magát majd piszok mód leszálkásodott!
Nagyon brutálul nézett ki.
Én ezért gondolom, hogy Lazar nem szedett semmi illegálisat.
Szerinted?
Majd nyomunk egy fotót róla, de most nem annyira durva. Nyáron tuti az lesz akkor mindig az!
Tudom, hogy nem csak a has számít, de ő arra ment rá igazán.
Ha lenne egy kis ideje akkor mást is erőltetne.
Lazar meg van bőven pénze kocsira, benzinre, kiegre...
Leszarom mit kérdeztél!
Amúgy, csak, hogy nem sírj: energy!
Úgy érted EnerGym? :)
Amúgy már én is nagyon kíváncsi vagyok az illetőre, képről vagy akárhogy. Legalább írd le, hogy mekkora testmagassághoz hány kiló volt, amikor über szálkás volt. Hasonlítsd össze Angelov szálkás súlyával és majd rájössz, hogy egy kockás hastól még nem lesz valaki Angelov :)
Persze, Én nem is azt mondom.
De szerintem, hogyha valakinek jók az adottságai, rendesen kajál, alszik, normális élete van és piszok mód odateszi magát edzésen akkor nem feltét lenül biztos, hogy az kokszok is!
Nem sértésből mondom, de neked még nem igazán lehet sok tapasztalatod, tájékozottságod a témában.
Van a naturál testépítésnek egy határa, bizonyos korlátai, amik nagyjából mindenkire igazak, még a jó genetikájúakra is. Tehát pl. egy jó genetikájú 180 centis fiatal férfi 85 kilós leszálkásított testsúlyt örül, ha el tud érni, és megtartani egy darabig. Amikor valaki 180 centisen 95 kilós baromi szálkásan, ráadásul ezt a szálkásságot egész évben tartja, az már több, mint gyanús.
De nem muszáj nekünk hinni, majd eltöltesz pár évet a témában, tapasztalsz magadon dolgokat, szétnézel, tapasztalsz másokon dolgokat, és majd rájössz, hogy hol van a naturál és a bilibe lóg a kezünk és azt hisszük hogy még naturál határa. Persze csak ha nem maradsz eredendően naiv, mert akkor nehéz lesz.
Lefikázod azt aki mínuszt nyom rád, te meg itt sírsz emiatt. :D
Amúgy ha annyira érdekel nem én nyomtam. Én nem pontozok/ értékelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!