Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti tómegnöveléskor is méritek...

Ti tómegnöveléskor is méritek a kaját?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy kène, de nem visz rá a lèlek hogy ilyenkor is mèrjem. Sokkal megengedőbb vagyok magammal, nèha át is esek a ló túloldalára:D
2014. nov. 3. 07:08
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat: tömegnövelèskor.*
2014. nov. 3. 07:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Én ránézésre tudom,hogy miből mennyi kell, csak az új dolgokat mérem.
2014. nov. 3. 07:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Attól is függ milyen alkat vagy, én ha nem mérem hajlamos vagyok sokkal kevesebbet enni tömegeléskor. Persze hogyha van már egy alap rutinod hogy miből mennyi az annyi akkor nem feltétlenül kell méregetni.
2014. nov. 3. 10:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Kaja merese az alap dolog.Aki kicsit rutinosabb az mar ranezesre megmondja h mi mennyi..
2014. nov. 3. 10:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, ranezesre mar enis tudom kb mi, mennyi annyit meregettem mar.. De ha tomegnoveleskor a megadott mennyisegek szerint eszek akkor ehes maradok..
2014. nov. 3. 12:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Alap, hogy mérem. Ha éhes maradsz, akkor az tuti nem jó étrend. Vagy nagy a gyomrod :D
2014. nov. 3. 12:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Én nem mérem, mert nekem nincs pénzem mindennap csirkemellet enni, így akár azt is mondhatnánk, nincs étrendem. Amikor csak tudok, megpróbálok minél több fehérjét bevinni a szervezetembe.
2014. nov. 3. 12:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Az etrendemmel tuti nincs baj:) csak mivel en lany vagyok, ezert 2.5 vagy 3g/tsgk chn vagyok es a 45kilommal ez nem ad ki tul nagy erteket:D
2014. nov. 3. 14:34
 9/11 A kérdező kommentje:
Tobb ch-ra meg nem kene feljebb mennem, mert konnyen zsírosodom, es itt jon ko az amikor tobbet eszek a kelletenel😁
2014. nov. 3. 14:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, mérem a CH-t / Kalóriát / Fehérjét tömegeléskor is.
2014. nov. 3. 15:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!