Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnék fogyni a combomból?

Hogyan tudnék fogyni a combomból?

Figyelt kérdés
A combom összeér, és ez rettentően zavar. Hogyan tudnék fogyni onnan? Tudom, hogy nincs helyi fogyás, de csak van valami megoldás rá. Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. nov. 1. 15:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Akkor ez anorexia. Menj pszichológushoz, előtte beszéld meg a szuleiddel. Rohadtul sovány vagy. Egy gebe csonti.
2014. nov. 1. 16:52
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Izomtömeget kellene növelned, és testképzavaros vagy.
2014. nov. 1. 17:00
 13/23 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: köszönöm a kedves szavaid, de rohadtul nem vagyok se anorexiás, se gebe csonti. Nem kell nekem pszichológus. Mint a kérdésemen is láthatod, csak a combomból szeretnék "fogyni" mivel zavar, hogy összeér...

Mindenki másnak köszönnöm a tanácsait. És utolsó előttinek üzenem még, hogy ne haragudj, de a te tanácsaidat képtelen vagyok megfogadni, mert nem érzem, hogy igazat mondanál...

2014. nov. 1. 17:10
 14/23 anonim ***** válasza:
Dobj már egy képet erről a kövér combról légy szíves.
2014. nov. 1. 18:10
 15/23 A kérdező kommentje:
Nincs lehetőségem képet csinálni, és felrakni valahova. Meg amúgy se szeretem mutogatni a combjaim. Értem, hogy kéne ahhoz hogy eldöntsétek, tényleg így van-e ahogy leírom, de nem arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek milyen a combom, hanem hogy mit kéne tennem az ügy érdekben.
2014. nov. 1. 18:16
 16/23 anonim ***** válasza:
Az jóó, csak ha az az ügy a saját rossz megítélésed miatt csak öncsúfítás, az baj. Ezzel nem azt akaom megmondani, hogy mi jobban tudjuk, hogy mi a jó neked (jó, egy kicsit talán), de ez az erős vékonysági mánia vagy ideiglenes, vagy társadalom miatt beidegződött.
2014. nov. 1. 18:20
 17/23 A kérdező kommentje:
Az alakomat illetően senkire nem szoktam hallgatni egyébként. Azt hiszem el, amit én a tükörbe látok. Nem hiszem, hogy egy kis fogyás a combomból csúfítana. Sőt, kifejezetten jobban érezném magam, ha nem érnének össze.
2014. nov. 1. 18:29
 18/23 anonim ***** válasza:

Tök jó, de tudod a fogyás nem úgy működik, hogy rámutatsz az egyik testrészedre, oszt majd onnan leolvad a zsír. Ha megfelelő diétát is folytatsz, kemény edzéseket végzel, akkor is nagyjából* egyenletesen fogsz fogyni a tested minden tájáról.

*: A nőknél jellemzően előbb jön a fogyás a mellből [neeeeeeeeee], mint a nagyonkényes comb és has részekről.

2014. nov. 1. 18:42
 19/23 A kérdező kommentje:
Igen, ezt eddig is tudtam.
2014. nov. 1. 19:02
 20/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, húzzál már vissza a fogyókúra témakörbe kérdezni hülyeségeket, ne itt trollkodj.
2014. nov. 1. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!