Miért van az, hogy amióta edzek, azóta izmosodok, de vékonyodok?
Figyelt kérdés
Nem lettem vastagabb, sőt, pedig tömegnövelő étrendem van. Vékonyabb a derekam, a lábam, de emellett izmosodok rendesen. Jól kivehető a bicepszem, a combhajlítóm, combfeszítőm, a hasizmom, a vádlim meg egyenesen csoda.
Súlyzós edzéseket csinálok kőkeményen hetente háromszor, 1 hónapja.
2014. okt. 31. 10:09
3/8 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nem örülök, csak nem értem:-) Azt hittem vastagodni és picit zsírosodni fogok, de olyan mintha tűnne el a zsír, helyette meg izom nőne, pedig nem aerobozok, kardiózok, semmi. És 1 hónap után??? Arra számítottam, hogy 3-4 hónapig semmi látszatja nem lesz, max nagyítóval.
2014. okt. 31. 10:29
4/8 anonim válasza:
Már leírtam egyszer az izomhas jobban odatapad a csonthoz, már nem "lőttyedt" az izmod. Remélem felfogod végre.
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves békakrokk felfogtam, hidd el.
De mindenhol azt hangoztatják, hogy nem lehet egyszerre szálkásítani és tömegelni. Rólam viszont tényleg tűnik el a zsír is, amellett, hogy az izomtónus javul. Akkor ez hogyan? Kezdők szerencséje, vagy jó genetika?
2014. okt. 31. 10:46
6/8 anonim válasza:
Ez nem annyira az izmosodás miatt van, valószinüleg csak betöltödtek az izmok glikogén raktárai.
7/8 anonim válasza:
Nem fogysz. A feszesebb izom jobban néz ki ugyanazon zsír alatt.
8/8 anonim válasza:
Lehet kalóriaminuszban vagy és fogysz (szálkásodsz), mivel magad is írtad, nem lettél "vastagabb". Viszont, ha a zsír eltünik az izomról, jobban látszik, izmosabbnak tünhetsz. Nem véletlen szálkásít mindenki (most ebbe ne kössünk bele :D) , mivel ilyenkor kisebb lesz az ember, csökken az izomméret is, mégis izmosabbnak látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!