Ti mit szoktatok csinálni 2 sorozat között?
Figyelt kérdés
Konkrétan engem hülyének néznek szerintem, hogy egy sorozatot megcsinálok 20-30 mp alatt
utána pedig 1 percet sétálok... kisebb súlynál is kell pihenő időt tartani ?
2014. okt. 30. 19:28
12/25 anonim válasza:
Labazas közben felmaratont futok a sorozatok között.
13/25 anonim válasza:
Leugrok egy túrórudiért a boltba, mert sajnos a teremben nem tartanak, pedig, kértem már többször is!
14/25 anonim válasza:
Már mondtam, hogy BMW-ből nem látszik ki a láb, így arra nem kell edzeni.
Amúgy én aludni szoktam általában.
16/25 anonim válasza:
Hű szeretnék maradni a nicked fogalmához, Testépítés :)
Amúgy egy gyors off: Véletlenül lecsekkoltam a mindig emlegetett Roberto Carlos futballista adatait, a hihetetlenül izmos combjáról találtam egy adatot, és meglepődtem. 58,5 cm a kerülete, ha minden igaz, és nagyon keveslem. Hogy lehet akkor nekem 59, amikor rohadtul nem tűnik nagyonizmosnak? :O
17/25 A kérdező kommentje:
Testépítés, raktál már fel azóta képet, mióta cuccozol? belinkeled? :D baromi kíváncsi vagyok, hogy hol tartasz :D
2014. okt. 30. 19:53
18/25 anonim válasza:
19/25 anonim válasza:
Én leugrok a boltba egy kis danabolért meg csokiért. Vagy megeszem a töltött káposztát amit csomagolt a mami. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!