Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ízületvédő: Segítene valaki,...

Flevi kérdése:

Ízületvédő: Segítene valaki, aki tapasztalt a témában?

Figyelt kérdés

Mostanában jelent meg nálam egy kisebb terdfajas labazas után, valamint néha-néha konyok is, pl fekvenyomas után, de ezek a fájdalmak meg nagyon kicsik, viszont meg szeretném előzni az esetleges kesobbi gondokat, szóval egy ilyen ízületvédőre gondoltam, amíg rendbejovok: [link] Olvastam, hogy tényleg hatásos, viszont nem engedhetem meg magamnak, hogy napi szinten egyem ezt, csak addig fogom, amíg eltűnik a fájdalom.

Az lenne a kérdésem, hogy utána kene-e valami olcsóbb, alap ízületvédő a megelőzésre, szintentartasra, ha igen, milyen? (tényleg olcsó!! :D)

Előre is köszi a válaszokat!

2014. okt. 30. 09:34
 1/4 era121416 ***** válasza:
Szia engem keresztszallag szakadassal es porclevalassal mutottek odafigyelek a terdemre es szedem a porcero fortet. 3 honapra asszem 6-7ezer forint es utana elmultak az en ilyen kissebb fajdalmaim.:) ezt tudnam ajanlani.:)
2014. okt. 30. 09:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Joint-X-et tudnék ajánlani.
2014. okt. 30. 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:
[link] Ár- hatóanyagtartalomban legjobb. Valaki ajánlotta itt a napokban.
2014. okt. 30. 11:38
 4/4 G. Tamás válasza:
Olvass uténa a kurkumának. Én egyéb hatóanyagokkal kombinált (kollagén,bioflavonoid...) kurkumás kapaszulát használok
2014. okt. 30. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!