Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Multivitamin-ízületvédő komplex?

Multivitamin-ízületvédő komplex?

Figyelt kérdés
Sziasztok! igen, tudom, hogy google, már túl vagoyk rajta, de sajnos nem igazán találtam meg azt, amit kerestem. A gondom az, hogy nem túl jók az ízületeim (a családunkban ez valószínűleg örökletes), illetve nem szedek semmilyen vitamint, eddig úgy gondoltam, hogy a sok zöldség bevitele fedezni tudja a szükségleteket. Két hónapja kezdtem el edzeni, és nem szeretném, hogy az ízületeim még inkább romoljanak (igyekszem szabályosan végezni a gyakorlatokat). Hallottam róla, hogy léteznek olyan ízületvédők, amik gyárilag tartalmaznak multivitamin-komplexet is. Valakinek van-e tapasztalata erről, hogy mit és hol érdemes venni?
2014. okt. 16. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:

A shop.builder most adott ki egy új vitamin készítményt,(Vitamins) kezdésnek teljesen jó lesz, utána mondjuk 3-4 hónapra mehet a Builder Pakk (most mehet akár ez is, csak akkor a fejlődéssel együtt nehezebb fokozni a vitamin adagodat.) Ezek mellé én bátram merem ajánlani saját tapasztalat alapján a Scitec NEM Fortét. A Builder Pakk amúgy tartalmaz alap ízületvédőt, de ajánlott vele párhuzamosan szedni a NEM Fortét is.

A shop.builder.hu-n megtalálod amiket mondtam .:)

2014. okt. 16. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Teljesen jó termékajánlatot kaptál, én árban kicsit kíméletesebb lennék azért.

MT Joint

Vitalabs Lifes Vitality

2014. okt. 16. 21:21
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen, megnézem mindegyiket, valóban számít az ár is, majd ezt is átgondolom :)
2014. okt. 16. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Scitec Daily Vita-Min + 1000 mg C-vitamin + Scitec Kalcium-magnézium + omega3

Ezek legyenek meg, lehet hogy ízületvédőre nem is lesz szükség (egy ideig).

2014. okt. 16. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:
A Shop.builderes Vitamins verhetetlen áron van . :) 150 kapszula 2700 forintért.
2014. okt. 17. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha megnézed az összetevőit, akkor annyira nem tűnik verhetetlen árúnak, attól, hogy olcsó még nem jó ár/érték arányú.

Darabárat nézve pár forinttal többért lényegesen jobb ár/érték arányú multivitamin lehet kapni (pl. BioTech One-A-Day, Pharmekal Health Daily Power, Jutavit Multivitamin, stb.).

2014. okt. 17. 22:06
 7/7 anonim válasza:

Akinek már nagyon intenzív az ízületi fájdalma, annak a Cartinorm injekciót ajánlom. Az országban mindenfelé lehet találni szakorvost, aki a tökéletes helyre adja be, így nagyon hamar, nagyon sokáig megszünteti a fájdalmat. A multivitamin-komplexek, ahogy Te írtad nem elég hatékonyak. Ismerd meg a Cartinorm injekciót!

[link]

2014. okt. 20. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!