Multivitamin-ízületvédő komplex?
A shop.builder most adott ki egy új vitamin készítményt,(Vitamins) kezdésnek teljesen jó lesz, utána mondjuk 3-4 hónapra mehet a Builder Pakk (most mehet akár ez is, csak akkor a fejlődéssel együtt nehezebb fokozni a vitamin adagodat.) Ezek mellé én bátram merem ajánlani saját tapasztalat alapján a Scitec NEM Fortét. A Builder Pakk amúgy tartalmaz alap ízületvédőt, de ajánlott vele párhuzamosan szedni a NEM Fortét is.
A shop.builder.hu-n megtalálod amiket mondtam .:)
Teljesen jó termékajánlatot kaptál, én árban kicsit kíméletesebb lennék azért.
MT Joint
Vitalabs Lifes Vitality
Scitec Daily Vita-Min + 1000 mg C-vitamin + Scitec Kalcium-magnézium + omega3
Ezek legyenek meg, lehet hogy ízületvédőre nem is lesz szükség (egy ideig).
Ha megnézed az összetevőit, akkor annyira nem tűnik verhetetlen árúnak, attól, hogy olcsó még nem jó ár/érték arányú.
Darabárat nézve pár forinttal többért lényegesen jobb ár/érték arányú multivitamin lehet kapni (pl. BioTech One-A-Day, Pharmekal Health Daily Power, Jutavit Multivitamin, stb.).
Akinek már nagyon intenzív az ízületi fájdalma, annak a Cartinorm injekciót ajánlom. Az országban mindenfelé lehet találni szakorvost, aki a tökéletes helyre adja be, így nagyon hamar, nagyon sokáig megszünteti a fájdalmat. A multivitamin-komplexek, ahogy Te írtad nem elég hatékonyak. Ismerd meg a Cartinorm injekciót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!