Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a lány naturál?

Ez a lány naturál?

Figyelt kérdés

[link]

A kèk bikinisről van szó:)

Ennyire szálkás testet el lehet èrni tisztán?

2014. okt. 29. 09:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, főleg a mellei :DDD
2014. okt. 29. 09:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehetséges, bár nem vagyunk ott minden nap vele:)

.... de lány révén ilyen videók láttán elmegy a kedvem az egész testépítéstől, nekem ez olyan mű,az erőltetett mosolyok, a betanult pózok, ...... és mindezzel nem is lenne gondom, de nekem pl erről a videóról az jön le, hogy nem is érzik jól magukat a színpadon , vagy csak én látom így ? Nekem nem jön le sok ilyen versenyről az, hogy azért van ott, mert jól érzi magát a bőrében .

2014. okt. 29. 09:56
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
2-es teljesen egyetértek. Egy nő csúnya ennyire szálkásan, meg az a barna csillogós bőrszín ami elvárás ezeken a versenyeken valami horror.
2014. okt. 29. 10:16
 4/10 A kérdező kommentje:

Az hogy műmellei vannak mèg jelentheti hogy naturál, semmi köze hozzá:D

Nekem pont az jön le erröl, hogy èlvezik amit csinálnak, hiszen több hónapos versenydiètát csinálnak vègig ezèrt a pár percèrt amit a szinpadon tölthetnek.

Persze kinek mi, engem pont hogy nagyon motivál:)

2014. okt. 29. 10:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszenek az izmos nők, de amikor valóban ilyen full barnítókrémesek, nyomják ezt az erőltett műmosolyt elmegy tőlük a kedvem.
2014. okt. 29. 10:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehetne naturál, ha az izmomméretet nézzük, de mégsem azok, mert náluk is megy a vízhajtó és jó páran nyomnak oxandrolont, stanát is.
2014. okt. 29. 10:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Szoval akkor ez az izomzat nokent meg hozhato?:)
2014. okt. 29. 10:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. okt. 29. 10:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép! Sőt tökéletes! :-) Azért azt vegyétek figyelembe, hogy csak pár napig néz ki így, az offszezonos formája nem ennyire durva. Szerintem simán lehet naturál.

[link]

2014. okt. 29. 11:10
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem csúnyák (legalabbis ezeken a rendezvényeken)
2014. nov. 7. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!